Завръща ли се Модата на Спортните екипи ?

Завръща ли се Модата на Спортните екипи ?Все повече световни звезди се появават на публични места със спортен екип.Българският топ тенесист Григор Димитров се появи на корта в Австралия с анцуг на Найк в лилав цвят и обсипан с жълти фигурки и предизвика истински фурор сред публиката.Гришо разкри,че дори и неговия треньор Андре Агаси е бил впечатлен.
Миналата зима дойде на мода и най -невероятната комбинация анцуг с токчета. Виновници за това течение бяха Кристина Агилера,Мадона и Ким Кардашиян. Ким Кардашиян се разхождаше пред погледа на папараците с дрехите от колекцията на мъжа си ,като носеше спортни долнища анцузи с токчета.Анцугът стана също толкова емблематичен, колкото и знаменитостите, които го носят.
Дрейк може да е богат и невероятно популярен рапър, певец, автор на песни, продуцент на звукозаписи, актьор и предприемач, но няма съмнение, че той е тотален фен на анцузите.Със своя червен спортен екип на Esprit той впечатли феновете си.
Въпреки че Риана винаги изглежда много добре, независимо как е облечена, трябва да признаем, че с анцуга изглеждаше перфектно . Тази визия и отива и напълно омекотява нейната личност.
Парис Хилтън е богата и готина.Просто погледнете Парис Хилтън в анцуг. Винаги изглежда невероятно.
Явно модата на анцузите се връща,а може би не е минала?
Ние от https://sportenmag.com/index.php?route=common/home ви желаем да следвате мечтите си.

Катeгории: