Защо съдържанието ви онлайн е толкова важно

Според направени изследвания, става видно, че 90% от феновете искат марки и компании, които да споделят завладяващо съдържание. От тези цифри 10% са за онези клиенти, мислят марките за по-добри. Само 31% от феновете действително вярват в това какво рекламодатели следват казват за техните продукти или услуги. Сега е по-важно от всякога да се ангажира аудиторията и не просто да продават, а да бъде завладяваща. Ето и няколко стъпки, които може да направите и изграждане на вашето перфектно съдържание:
Заложете на сео оптимизация - комуникацията и стойността в създаване на съдържание имат ключова роля. Не е нужно много време, за да определите вашия продукт или услуга. Вероятността за вашите фенове или клиенти, които напускат е много висока в рамките на първите няколко секунди откакто попътната на вашата страница. Хората осъзнават, че повечето уеб страници са безполезни и обикновено се очаква да губят време, а това за компанията стрива и пари.
Ако искате да получите читатели с ценно значение, то предложете им ефективно създаване на съдържание. Такова трябва да завладява в рамките на първите десет секунди (или първите 20% от текста) на тях „кацат“ на вашата страница или статия.
Посетителите на уеб страница, четат по-малко от половината от съдържанието на страници с по-малко от 111 думи. С пълно съдържание и страницата в рамките на 590 думи, потребителите разполагат с време, за да се чете приблизително 28% от думите, които се съдържат в страницата, ако те стриктно се посветят на подобно съдържанието. Преди потребители дори започват да четете съдържанието, те правят бегла „разходка из цялата страница и гледат за това, колко добре е писано“. Потърсете повече от seo the viking.
Маркетингът съдържанието трябва да се разглеждат като разговор от човек на човек. Такъв трябва да е личен, приятелски и да говори с вашите читатели. Такова онлайн класиране, фактори, скорост, зареждане на страниците, лекота на четене, точки за тенденцията и пр. карат хората да се ангажират детайлно. Личността е необорим аргумент. Хората искат да изградят взаимоотношения, защото това е човешко. Ако хората се разтоварват на страницата, но съдържанието лекомислено или много научно, те няма да прочетат цялата статия. Повече за това може да разберете с the viking - викингът.

Катeгории: