Как да започнете бизнес с електронна търговия, без да харчите пари

Когато повечето хора мислят за стартиране на електронната търговия и бизнес, те имат визия за продажба на някои невероятен продукт, който ще им позволи свободата да работят върху нещо, което наистина се ползва. Въпреки ранния ентусиазъм, в крайна сметка не се предприемат действия.
И така, какво се случва с тези хора?
Те нямат никаква идея какво да продават
Притесняват се за това как да започнат
Дори да имат идея, не са сигурни какво да правят по-нататък
Ако това ви е много познато, не се притеснявайте. Ние ще ви покажем някои seo уроци
Какъв е проблема?
Докато седите на бюрото си цял ден и се питате, къде е проблема, едва ли ще разберете. Проучете пазара, допитайте се до аудиторията, която ви интересува. Проучете пазара и конкурентите. Едва, тогава ще имате поглед над нишата, в която смятате да инвестирате.
Как се определят хората, които искат да купят вашия продукт?
Твърде много хора прекарват часове в проучване на пазара. Предварителните продажби помагат за намаляване на тези предположения. Всичко това може да стане бързо с вашия бизнес. За целта намерете направа на оптимизация за сайтове.
Как да създадете първата версия на продукта си?
Съсредоточете се върху основите: Попитайте хората какви са техните проблеми, идентифицирайте решение.
Повечето хора се фокусират върху решенията, вместо да идентифицират на проблемите. Уверете се, че вашите продукти отговарят на нуждите на потенциалните ви клиенти. Наблегнете на тези ваши страни и в онлайн бизнеса, когато се стигне до това да привлечете повече целева аудитория.

Катeгории: