Антицелулитни процедури в Бургас

Стегната кожа, без целулит! Как да постигнете мечтаната фигура? Студио за красота AMBAR предлага антицелулитни процедури за Бургас , чрез които ще преборите мастните натрупвания по кожата, ще изгладите неравностите и ще подобрите своя външен вид. Уреда, с който работи студиото се нарича VelaShape. Революционния уред предлага качествено и безболезнено третиране на проблемните зони, постигайки за кратък период от време ефективни резултати.
VelaShape е иновативен метод за борба с целулита, който комбинира радиочестотно въздействие, инфрачервена светлинна енергия и вакуум масаж. Резултатите се постигат благодарение на дълбокото проникване на електро- оптичната енергия в мастната клетка, освобождавайки токсичните вещества и стимулирайки производството на колаген. Този ефект се засилва и в съчетание с масажен вакуум, който подобрява циркулацията на лимфата в тялото, детоксикирайки третираните зони. Целулита се поява поради множество фактори, като основния проблем се явява натрупването на токсини в организма. VelaShape активно работи в посока извеждане токсините от проблемните зони, изглаждане и извайване на фигурата, предотвратявайки повторното отлагане на мазнини.
Не се притеснявайте за процедурите! Те са с кратка продължителност, липсва дискомфорт и болезненост. Няма възстановителен период, освен наличие на леко зачервяване върху третираната зона при по чувствителните кожи. Технологичното съвършенство на уреда, позволява настройване нивото на светлинния поток и вакуум масажа спрямо чувствителността на човек, и съобразявайки се с вида на третираната зона. По време на процедура се усеща леко затопляне, което бързо отшумява.
Какви резултати постига VelaShape върху вашето тяло?
За ефективно и дългосрочно постигане на резултати с VelaShape е добре да направите курс между 6 и 10 процедури. Всичко зависи от състоянието на кожата, като резултати може да бъдат постигнати и за по- кратък период от време. След приключване на необходимия брой сесии, в първите месеци е добре да се прави средно по една процедура, с цел поддържане на постигнатите резултати до момента.
Резултатът е постигане на видимо по- гладка и стегната кожа. Обиколката намаля средно с около 1,5 още след първата процедура, а ефект върху целулита се наблюдава след четвъртата процедура. Намалянето на обиколката е индивидуално, като при някой случай се наблюдава и до 10 см намаляване след преминала трета процедура. Дългосрочните резултати върху кожата и извайването на вашето тяло след приключване на необходимия брой процедури, се постига в комбинация и с подходящ хранителен режим и спортни занимания.
VelaShape е изключителен! Той ще ви помогне да се влюбите в своите форми! Бъдете красиви и се чувствайте добре в своята кожа! А след процедурите с VelaShape може да попитате и за новите ни процедури за лице.

Катeгории: