Баните на богатите

Знаете, че всеки си има вкус, предпочитания, и най-вече възможности. Всеки човек, иска неговият дом да е красив, уникален, уютен. И тук, помещението за къпане не прави изключение. И тъй като предполагаме, че на много от Вас ще им е интересно да знаят как изглеждат баните на звездите, сега ще Ви разкажем а някои от тях.
Банята на Мадона например, започва с тежка стъклена врата, зад която се разкрива голямо помещение. Вниманието грабва бяла вана, с масивни крака, изработени от метал. Стените и подът на помещението са с мрамор, в неутрални цветови съчетания. Над умивалника е разположено огромно огледало, което е добре осветено от вградени лунички.
Ричард Гиър например, има не една, а цели 10 бани в къщата си в Лонг Айлънд. Продуцентът на Бритни Спиърс и Марая Кери, Скот Сторч пък, разполага не с 10, а със 16 бани в дома си, в Маями. Дейвид Бекъм пък е човек, който много обича да пее под душа си, и го прави. Футболистът признава обаче, че пеенето пред публика е едно от най-стряскащите неща, които му се е налагало да прави.
Банята на Риана е изцяло в бяло. Помещението е достатъчно голямо, но множеството стъклени и огледални повърхности, го правят да изглежда още по-огромно. Рафтовете за хавлии са стъклени, и освен основното огромно огледало, звездата има в банята си, и едно, увеличаващо, с формата на овал. Душ кабината и тоалетната са разделени от масивна стъклена врата.
В дома си в Холивуд, Парис Хилтън има три уникални помещения за къпане. В едно от тях, има огромна кръгла вана, кръгъл умивалник, и също така кръгло огледало, от двете страни на което, има по една лампа. Освен ваната, в тази баня има и душ. Стените й са в светли цветове, направени с дремна римска мозайка.
Една от баните на Майкъл Джексън пък, е с под от полирани, тъмно кафяви, дървени дъски. В нея има бяло джакузи, оградено от прозрачна стъклена рамка. От тавана виси огромен полилей, а две от стените са със също толкова огромни прозорци.
Другата баня на кралят на попа пък, е с дървени шкафове, които имат сложни плетеници по краищата си. Има също две огромни огледала, фотьойл за почивка, и много стенни свещници.
Авторът на бестселърите за Джеймс Бонд, Йън Флеминг, разполага с две, неголеми бани, в къщата си за почивка в Ямайка. Едната е външна, и е оградена с дървен параван. Дръжката на душа е дървена, приличаща не на моден аксесоар, а по-скоро на клон от джунглата. Стените на тази баня, са направени от естествен камък.
Другата баня на Флеминг, е с площ, по-малка от 7 кв.м. В нея има вана и тоалетна. Тоалетната хартия се закачва върху две пръчки, които стърчат направо от стената.