Как да използваме и поддържаме играчките закупени от секс шоп

Знаем ли как да използваме и поддържаме правилно секс играчките?

Хората, които вече знаят как правилно да използват своите играчки за сексуална стимулация вероятно са придобили своите познания на принципа ‘’проба-грешка’’. Допуснатите в миналото грешки, обаче говорят, че не малко пари са били прахосани, а вероятно се е наложило и лечение на някои проблеми в интимните зони.

Макар, че повечето секс атрибути са придружени от инструкции за употреба и правилно съхранение, много любители на сексуалните приключения допускат едни и същи грешки - отново и отново. За да избегнете горчивия опит и за да се насладите максимално на играчките, носещи сексуална наслада, тук ще ви предложим някои полезни съвети за правилна употреба и поддръжка на артикулите, закупени от секс шоп.

Употреба

Когато се стигне до употреба на секс играчки, всеки мисли, че знае какво трябва да прави. Това схващане е напълно погрешно и неловките мигове, изживяния от някои палавници го доказват на практика. Ако трябва да говорим за горчив опит, то със сигурност трябва да споменем, че не всяка секс играчка е подходяща за анална стимулация. Вибраторите и дилдата не винаги могат да се използват за проникване в тази зона, особено ако не разполагат с ограничител, който да предпазва от нежелано дълбоко проникване.

Отново към аналната стимулация трябва да се насочим, когато става въпрос за анални разширители. Тяхното предназначение е да отпускат постепенно сфинктера, така че проникването при анален секс да не предизвиква болка. Не се хвърляйте сляпо на Butt Plug-ове с голям диаметър, независимо какви резултати желаете да постигнете. Най-добре изберете комплект с различни по големина разширители, които да ползвате последователно, за да избегнете не само болката, но и някои сериозни травми.

Пенис помпите са уреди, които трябва да се използват много внимателно и отговорно. Тяхното предназначение е да уголемят пениса чрез вакуум засмукване, което в някои случаи може да бъде изключително болезнено, а понякога може да причини сериозни травми и трайно изкривяване на мъжкия атрибут.

Не пришпорвайте нещата, независимо колко силно силно желаете още утре да се събудите с огромен и твърд като камък пенис. Следвайте стриктно инструкциите за употреба, като обърнете сериозно внимание на предупреждението, че всяко усещане за болка и дискомфорт е предупреждение, че трябва да прекратите заниманията за деня. Действайте бавно, като залагате на постоянството и не забравяйте да използвате лубрикант, за да избегнете протриване и кожни раздразнения.

Секс козметиката е нещо, към което трябва да подхождате много отговорно. Това важи особено за сексуалните стимуланти, които се приемат през устата, тъй като съставките на някои от тях могат да предизвикат алергични реакции с фатални последици за здравето и живота.

Задължително се консултирайте с лекар преди да използвате какъвто и да е вид афродизиак, както и кремове за стимулиране и удължаване ерекцията. Винаги предупреждавайте партньора си ако сте ползвали козметични или други средства за удължаване на ерекцията, особено преди орален секс или проникване без презерватив.

Поддръжка

Правилната поддръжка на играчките, закупени от секс шоп е гаранция за дългата им употреба, както и за безопасното им ползване. От това как ще съхранявате, почиствате и подготвяте играчките за употреба зависи дали те ще ви носят наслада или ще оставят горчив спомен, който ще ви преследва дълго и който може дори да промени отношението ви към секса.

Хигиена

Хигиената е най-важната част от поддръжката на секс играчките. Тя е необходима при всички продукти, създадени за вътрешна стимулация – вибратори, дилда, вибро яйца, анални броеници и разширители, вагинални и анални топчета и др. Почистването на тези атрибути за сексуална стимулация трябва да става непосредствено след употреба, особено ако ги използвате без презерватив.

Всяка играчка трябва да бъде почиствана и дезинфектирана с продукт, съвместим с материала, от който е изработена. В никакъв случай не използвайте обикновени сапуни, миещи препарати и най-вече спирт върху играчки от медицински силикон или кибер кожа. За да ги запазите в добро състояние и същевременно отлично почистени е добре да използвате специални почистващи препарати, закупени от същия или друг секс шоп.

Не подлагайте под директна водна струя секс стимулатори, за които не е изрично посочено, че са водоустойчиви и могат да се почистват по този начин. Бъдете особено внимателни с играчките на батерии и тези, изработени от специфични и скъпи материали, както когато ги почиствате, така и когато решите да ги използвате под душа или във ваната. Винаги съхранявайте артикулите, закупени от секс шоп във фабричните им калъфи или в чисти и добре затварящи се кутии.

 

Катeгории: