Уеб сайт за салон за красота

Имате салон за красота, бръснарско ателие, салон за маникюр, студио за подстригване или козметично студио и сте решили да изнесете бизнеса си и в интернет?
Добро решение! В днешно време всеки търси първо в интернет всичко, от което има нужда. Било то услуга или стока.
Дотук добре, но няма ли да е страхотно, ако можем да се сдобием с уеб сайт на достъпна цена? Имаме решение за вас!
Ето едно примерно демо за уеб сайт за студио за красота http://www.4stupki.com/pages/preview-theme?demo_id=11518&layout=simple
Демото нагледно представя една модерна визия и функционалност, които грабват окото. Цялостната визия на сайта създава усещане за сериозността на този бизнес и неговата красота.
Самият сайт е изграден върху много лесна за работа платформа, която Ви дава пълен достъп до админ панела, от където можете в реално време да коригирате, добавяте, триете и обновявате информация. Тоест, ще можете да поддържате сайта си постоянно актуален, като качвате нови снимки и информация.
Можете да качите цялата информация, свързана с бизнеса Ви - история, екип, събития, услуги и цени. Наличието на Google карта в Контакти улеснява изключително много вашите нови клиенти да ви намерят на адрес, дори можете да поставите няколко карти с всички адреси на вашите салони например.
В контакти има и удобна форма за запитвания, чрез която клиентите могат да ви пускат бързи въпроси, относно вашите услуги, цени, обекти и т.н.
Можете да добавяте нови страници, когато пожелаете, като системата позволява много лесно да ги оформите само с няколко клика. Просто си харесвате даден шаблон drag ‘n’drop – вате го и заменяте стандартната информация и снимки с Ваши.
В раздел новини можете да пускате бъдещи и актуални промоции.
Както и в Галерия да качвате нови снимки от завършени проекти, като това ще покаже на клиентите, че сте действаща и развиваща се фирма.
За един сайт от този бранш е от изключителна важност да изглежда добре, за да се доверят потенциалните клиентите и да изберат именно вас пред други на пазара.

Катeгории: