По какъв повод е подходящо да наемем луксозен автомобил?

Понякога на луксозните возила се гледа като на нещо, което не е нужно никому и просто е един излишен лукс и разточителство. Поне това е гледната точка на мнозина, които наистина нямат финансовата възможност да притежават такъв автомобил. И ако в това твърдение има малка доза истина, то определено в живота има куп ситуации, в които хубавата кола не само, че не е излишна, но тъкмо обратното - тя е много ценен аксесоар, който може да бъде много полезен и да ви помогне в стремежа да достигнете до желания резултат.

Сред най-често срещаните поводи, в които е напълно оправдано да се наеме скъп автомобил са абитуриентските балове. Това е момент в живота, в който хората нормално се отдават на лукс, блясък и разкош, а това е съвсем естествен завършек след 12 години усилена работа.

Но абитуриентският бал далеч не е единственият повод, който си струва удоволствието да наемеш някое по-лъскаво возило. Същото бихте могли да си позволите и при сватба или годеж. представете си какво удоволствие ще доставите на своята любима ако отидете да я вземете с луксозна кола, която на нея и през ум не и е минавало, че може да притежава. Защо да не се насладите на мъркането на двигателя на луксозната кола поне по този специален повод?

И докато сватбите, годежите и абитуриентските балове са нещо, за което всеки се сеща от само себе си, то има моменти, в които бихте могли да почешете егото си с малко хитрост.

Представете си някое от онези събирания, в които бивши колеги от университета се събират по повод 10годишнината от завършването например. Няма какво да се залъгваме - една от основните цели на този тип събития е сравнението. Всеки иска да види до къде са стигнали останалите и какво са направили с живота си.

Интересно е, че подобни събития оказват трайно влияние на хората и някак по един много безцеремонен начин им показват къде са те в обществото сред останалите.

А какво ако се появите на едно подобно събиране с луксозно возило? Защо трябва да отидете с обикновената си кола втора ръка и да им доставите удоволствието да ви видят по този начин? Защо трябва да им позволите да си казват, че не сте постигнали нищо, когато можете да ги накарате прикрито да ви завидят?

Спирайки се на някоя от предлаганите луксозни коли под наем за един такъв повод ще ви помогне да се видите в очите на околните като в огледало, но по начина, по който искате. Заможни, постигнали финансов прогрес и със задоволителен статут в обществото.

Вярно е, че нещо подобно би било до някъде повърхностно, но не е ли и самата среща на випуска след 10 години също толкова повърхностна? Нима хората по такива поводи се събират за да си покажат колко се обичат? Едва ли. Все пак ако през всичките тези години не сте се сетили да се срещнете, то едва ли точно в този ден срещата е проява на голяма привързаност и приятелска обич.

Така че, не се двоумете. Можете на драго сърце да се появите там сред всички ваши бивши колеги с колата на мечтите си и поне за един ден да се почувствате като онзи тип, който всеки мечтае да бъде.

Катeгории: