4 модни идеи, които никога не остаряват

Ако не сте успели да се насладите максимално на модата през лятото, то предлагаме ви 4 свежи идеи, от които да почерпите максимални количества поне за красиви дрехи за есента и зимата:
Колекционери на слънчеви очила – сутрин веднага щом отворите очи, вдигате щори и откривате прозорците от пердета. Слънчевата светлина може да се окаже мощен природен сигнал, който да е от полза за старта на деня. И с нейна помощ може да се справите с денонощния цикъл, дори ако не сте успели да се наспите достатъчно. Истината е, че светлината на утрото, активизира специфични клетки в ретината на окото, а те от своя страна предизвикват импулси в мозъка. По този начин се задвижва биологичния часовник. За най-добър вариант се препоръчва сутрешната разходка сред чист въздух, слънце и природа, но уви невинаги е възможно. Запомнете, че дори малката доза слънчеви лъчи активизира доброто настроение и здраве в организма и е достатъчна да събуди енергията във вас. Събирайте всеки слънчев лъч при възможност, а за да стане това възможно, носете леки, удобни, естествени и качествени дрехи от магазин онлайн за маркови дрехи.
Пелерина вместо плато – идеите за модни облекла, никога не са излишни, особено щом „намирисва“ на есента. Красивите съчетания във връхни дрехи онлайн може да присъстват и във вашия гардероб.
Елегантно – трапецовидното палто пончо на каре може да бъде много английско. Лесно и красиво се съчетава с прав панталон с ръб в графитно сиво, с боти с елегантен ток.
Удобно – платненото вълнено пончо с ресни е идеална дреха за уикенда. В цвят на шоколад, какао или дървесна категория добре си партнира с дънки в тъмносиньо. Към него може да добавите велурени ботуши в кафяво и да направите перфектното допълнение.
Лаконично – черно палто пончо съчетано с къс ръкав изглежда непретенциозно и стилно. Може да допълните тоалета с ярък шал. За под пончото изберете пуловер в точния цвята, защото ръкавите му ще се виждат.

Катeгории: