Добре дошли при добрият психотерапевт!

Методите , които прилагаме в нашата терапия ще ви бъдат от полза, за да чувствате себе си по-устойчиви и прогресиращи , развивайки в себе си стабилност, учвереност и усещане за удовлетворение и желание за успех . Това ще се отрази позитивно както на вашето психическо разположение , така и на вашата професия , социален и личен живот, както и на взаимоотношенията ви с вашите близки , приятели и работодатели . Ще придобиете чувство на успех , идея и цел в живота си, достигайки една натурална автентичност и самостоятелност .
https://insighting.eu/problems/panichesko-razstrojstvo.html
Ако забелязвате , че животът ви е в рецесия , ако осезавате вътрешна празнота и животът ви се струва мрачен и без значение , ако се чувствате тревожни , раздразнени или песимистични , ако страдате от страхове , болезнени опасения от нещо без основание или някаква зависимост , с която искате да се разделите – то вие сте на точното място . Също така, ако имате натрапчиви размишления или панически атаки , ако се чувствате отчаян , гневен , нещастен и изпълнен с неприятни усещания през по-голямата част от времето , ако се нуждаете от това да опознаете себе си на по-високо ниво , то психотерапията е една страхотна и трудно заменима опция да подобрите своя живот.
Паническата атака е състояние , което се забелязва чрез определена остра проява и все по-широко разпространение . Това поставя на първо място неговата значимост за днешния човек. Изключителна отличителна черта на паническото разстройство е, че то във всички случаи се проявява с вегетативни телесни признаци , а не само и основно с психологически. Когато се реализират паническите атаки се забелязва една конкретна цикличност, при която между конкретните епизоди може да има преборване на отрицателните преживявания и несигурността в самочувствието. Като резюме , след всяка случваща се паническа атака, пациентът става все по-несигурен , все по-плах и все по-ограничаващ се ( неосвободен , предпазлив и неспонтанен ). Появява се явлението страх от самия страх, тък като в съзнанието стои тежко преживеният панически епизод.

Катeгории: