С чартър до Крит

Остров Крит е едно чудесно място за почивка на море. Островът е най- големият гръцки остров и има голямо разнообразие от неща, които можете да видите и правите.
На първо място, обаче остава въпросът- как може да се стигне най- лесно и бързо до там, предвид, че е на около 110 км от България.
Най- лесният и изгоден начин е с чартърна почивка в Крит от http://www.teztour.bg
Чартърите са директни полети, които не са по редовна линия, а са на определена дата, предварително организирани.
След кацане на летището в Крит идва специален автобус, който отвежда всички туристи до желаните и избрани от тях хотели, което е голямо удобство, тъй като не се налага да организирате нищо от Ваша страна, а и няма опасност самолетът да закъснее и автобусът например да не Ви чака.
От там нататък Крит е Ваш.
Има много исторически места и градчета за разглеждане- например столицата Хераклион и бившата столица Ханя, както и малкото градче Ретимно. В градчетата се преплитат различите стилове на различните култури владели острова през вековете- като се мине през венециански, та се стигне до ориенталски.
И тъй като за почивката на Крит е задължително да опитате колкото можете повече от плажовете няма да останете разочаровани. Има страхотни плажове, най- известен от които е лагуната Балос- вълшебно място със смарагдови води и бели пясъци.

Катeгории: