Ликс Мебел ЕООД - производител на мебели в Бургас

Искате хубав, просторен и модерен дом? Ликс Мебел ООД е прозводител на мебели в Бургас . Фирмата е с дългогодишен опит в проектирането и производството на мебели по поръчка, като изработва по индивидуални проекти обзавеждане за дома, офиса, търговски и туристически обекти, хотели, медицински центрове, училища, детски градини и други. Изработваме не само мебели, но и цели кухни по поръчка.
Ние обичаме да сме различни! Нашите познания и креативност ни помагат да даваме най- доброто на което сме способни, и да реализираме всички идеи на своите клиенти, дарявайки им ново, по- уютно и съвременно обзавеждане, което да допринесе за пълноценен отдих на техния дом. Ние работим само с качествени материали. В мебелите, които са изработени от нас, влагаме обков на реномирани производители от бранша.
Нашите доволни клиенти растат с всеки изминал ден! Защо това е така? Защото ние обичаме своята работа, и даваме най- доброто на което сме способни. Опитният екип, който стои зад фирма Ликс Мебел, успява да изпълни всякакви проекти- луксозно, модерно и класическо обзавеждане.
За нас е важно всяка проектирана мебел, освен с естетически външен вид, да е и функционална. При кухните по поръчка това е от особено значение. Комфорта и лекотата по време на готвене са важни, както и правилното позициониране на всички уреди, така че да няма големи и излишни разстояния между отделните зони. Материалите, който са най- предпочитани при изработката на мебели са ПДЧ и МДФ. Разнообразието от цветове и текстури, помага да се изработят ефектни мебели, на достъпни цени, които разбира се, да предлагат и дълъг експлоатационен живот.
Ако ви предстои обзавеждане, и се колебаете, кои са най- добрите решения за вашия дом, то ние сме насреща да ви помогнем с правилния избор. Свържете се с нас, и ние с радост ще ви поканим на среща да изпием по чаша кафе и да ни разкажете за вашите идеи. Защото комфорта на дома е от първостепенно значение! Подарете си наслада за сетивата и комфорт за семейството!

Катeгории: