Усетете магията на истинския Пу-ер чай за отслабване и детоксикация

Пуер чайЗа решаването на гореспоменатите проблеми, може да се пие различен чай за всеки един проблем, като например - билков чай при грип и настинка. Комбинацията от валериана, мента и лайка помагат бързо при подут корем. Зеленият чай е много добър и евтин избор за детоксикация, а пък черният чай ще Ви помогне да забързате своя метаболизъм. Макар и чайовете, които изброихме да не са скъпи, да ги пиете всичките наведнъж не е оптимално решение, особено ако искате да отслабнете, да пречистите организма си и да се оттървете от подутия корем веднъж завинаги. Най-доброто решение е да се използва чай с разностранно действие, за да може да решите всичките си проблеми едновременно. Така с помощта на един чай, всичките Ви проблеми ще останат в миналото.

Пуер чай за отслабванеИ така стигаме до въпроса кой е най-добрият чай, който да ни помогне при всички тези проблеми. Отговорът е Пу-ер чаят! Известно е на консумиращите го по цял свят, че той е най-добрият вариант за отслабване, детоксикация, стомашни проблеми, както и цялостно здраве. Това едновременно действие при различните проблеми, които могат да ни сполетят, се дължи на начина на направа на този чай. Пу-ер чаят преминава през т.нар. период на ферментация, който започва след събирането на листата и завършва с пресоването им в различни форми - малки блокчета или пити.

Именно процесът на ферментация е отговорен за множеството благоприятни действия върху вашето тяло, тъй като листата се насищат с благоприятни микроорганизми/бактерии, които освен, че придават специфичен и ароматен вкус на чая, действат антисептично, противовъзпалително, помагат при подут корем, детоксикация, отслабване и много други. От тук следва важният въпрос, който е какво е качеството на суровината.

Пуер чай за детоксикацияПу-ер чаят произлиза от югоизточен Китай и по-конкретно провинция Юнан. Именно от там започват първите производства. Първата Пу-ер фабрика е открита през далечната 1970 година и все още има реколти именно от тази година, но наистина автентичните такива струват няколко хиляди долара за килограм. Подобно на добре отлежалото вино, Пу-ер чаят изменя вкуса си към по-добро, в зависимост от възрастта си, но сами разбирате, че не всеки може да си позволи подобен лукс.

MYTEA.BG предлага висококачествен Пу-ер чай на изключително достъпни цени. Пу-ер чаят който ние предлагаме е отлежал минимум 5 години и има невероятен вкус, като естествено притежава всички свойства, които един наистина качествен Пу-ер чай трябва да притежава. Ние гарантираме за качеството на нашата стока, защото работим директно с фабрики от Китай, които спазват стриктно изискванията на китайските институции за контрол на качеството и количеството на продукцията. Това е главната разлика с повечето останали вносители. Ние наистина държим да ползвате само най-качествения Пу-ер чай в България.

За нас е важно, не само качеството на съдържанието, но и външния вид на опаковката. Поради тази причина сме заложили на качествени метални кутии, като всяка кутия съдържа 15 блокчета Пу-ер чай, достатъчна за минимум 2-3 седмици употреба. Качеството на опаковката ни позволява да съхраним силния аромат на чая, както и ценните му свойства. За да си приготвите 1 кана чай, са Ви нужни под 10 минути.

Дайте на тялото си това от което има нужда и усетете невероятните ползи на истинският Пу-ер чай за отслабване и детоксикация. Започнете своето ново приключение още днес, като посетите нашия сайт на адрес https://www.mytea.bg. Ние Ви гарантираме по-добро здраве, енергия, тонус, пълна детоксикация и трайно отслабване. Убедете се сами в качеството, като поръчате своя пакет още днес. Очакваме Ви на нашия сайт!

Катeгории: