Преоткрийте Банско през всеки сезон на годината

За да се насладите в пълна степен на Вашата зимна ваканция, са необходими не само обилен сняг и бели писти. Важен е и транспортът. Ние Ви предлагаме удобен трансфер по линията София – Банско и Ви гарантираме бързо и сигурно придвижване. Ако се нуждаете от такси по линията София – Банско – София, то ние отново сме идеалният вариант. Ще се погрижим за цялостната организация на Вашето транспортиране и ще ви доставим максимално удоволствие от бързото, безопасно и емоционално пътуване.

В готовност сме да вземем нашия клиент от всяка точка на българската столица, независимо дали това е летище, гара, автогара или всеки един адрес, посочен от клиента. Точността е наш приоритет. Възпитан и внимателен шофьор, който говори английски език, ще Ви посрещне с усмивка и ще направи всичко възможно за Вашето комфортно и приятно пътуване.

Приятелското отношение и позитивизмът са основните критерии, които спазваме, когато общуваме с нашите клиенти. Това ни дава увереност да заявим, че можем Ви да гарантираме приятно изживяване по време на целия трансфер.

Ние спазваме всички законови изисквания, които са свързани с превоз на пътници, и следваме напълно високите стандарти, зададени от националното и европейското законодателство в това отношение.

За всеки индивидуален трансфер осигуряваме комфортни автомобили, които могат да задоволят и най-високите изисквания на клиента. Те са снабдени с климатик, безплатен интернет, детски столчета за деца във всякаква възраст, широко багажно отделение, в което могат да се съберат ски екипировките. Местата за пътуване са застраховани, а въздухът в колите е свеж и чист, без тютюнев дим. Това са само част от нашите предимства.

Ние имаме индивидуален подход към всяко отделно желание на клиента, така че той наистина да се почувства напълно удовлетворен от услугата. Бързото и лесно поръчване на трансфер от София до Банско, което предлагаме допълнително облекчава чуждестранните гости на столицата и гарантира, че точно и навреме те ще пристигнат до желаното място в Банско. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата.

Не се двоумете да поръчате трансфер от София до Банско, независимо в колко часа каца Вашия самолет. Ние ще бъдем на летището точно на време и ще Ви чакаме колкото трябва, дори и полетът да закъснее. Това за нас не е проблем, тъй като сме поели ангажимент и винаги изпълняваме нашите обещания. Услугата, която предлагаме е изключително балансирана от гледна точка на цената и качеството. По този начин ние успяваме да сме лидер в бранша и нашите клиенти да ни търсят отново и отново.

На практика, Вие можете да направите това от всяка точка на света чрез Вашия мобилен телефон. Открита е и гореща телефонна линия, на която можете по всяко време да задавате Вашите въпроси във връзка с предстоящото Ви пътуване от София до Банско. Ние сме готови да откликнем на всяко Ваше желание, независимо от това колко голяма е групата Ви, какви индивидуални изисквания имате, колко обемен е багажът Ви и какъв вид превозно средство предпочитате.

Доверете ни се и Вашето първо пътуване в столицата на България ще остане незабравимо и изпълнено само с положителни емоции.

Катeгории: