Три начина да носиш боти

Ако обичате ботите, което между другото е страхотно, защото те са подходящи точно за този сезон, то Вие сте една голяма и смела късметлийка! Прочетете следващите няколко реда, с които ще Ви посъветваме как да ги носите със стил и да направите вашите крака да изглеждат по-слаби и по-страхотни, дори и с тези дамски обувки, които според повечето хора по начало не показват най-доброто в жената.

На пазара има толкова много забавни модели, от които да избираш: платформи, токове, ниски и ежедневни, с връзки, с капси и така списъкът може да продължи още дълго. Плюс това те са толкова голям хит за есента, че просто наистина трябва да притежавате поне един чифт (както видяхте, има от какво да избирате и няма да Ви е трудно). Едното нещо, което се желае от Вас е да не се страхувате от тях и да продължавате да четете статията...

Съвет # 1. Повечето дънки не са впити съвсем достатъчно около глезена и този вид не се постига чрез тях, така че един дълъг чифт плътен клин е най-добрия Ви залог. Все пак, ако намерите хубави дънки, които да са прилепнали в долния им край (най-често се срещат такива с цип на края на крачола) е още по-добре да изберете тях.

Ако ги носите с два пъти подгънати дънки, ще може да покажете малко плът, което ще е един много модерен вид на контраст от по-дебелите дамски обувки и голата кожа, която често се свързва с лятото.

Съвет # 2. Този вид си взаимодейства най-добре с тесни дънки тип цигара. Правите панталони или такива с по-широка кройка само и единствено за съжаление ще направят краката ви по-къси, когато ги подгънете.

Когато носите дънки с този тип дамски обувки, за оголения глезен е от ключово значение да изглежда по-тънък от колкото е всъщност, затова и Вие трябва да се постараете, защото в противен случай може гледката да е обратно на търсения ефект. Един от начините да се създаде слаб глезен е като позволите да има празнина между дънките и ботите с маншетен подгъв.

Съвет # 3. Опитайте видът с по-дълъг чифт тесни дънки (такива с нормална дължина), отколкото чифт с дължина, които са само до глезена. С по-голям маншет (около 4 см. височина) е по-ласкателно.

След като вече знаете някои тънкости при комбинирането на различни дрехи с боти и дамски обувки, можете да разгледате различни модели такива на VMzona.com

Катeгории: