4 причини да купим климатик Дайкин

Японската компания Дайкин се слави със супер модели климатици, до които достъп имат и българските граждани. От 1992 години европейският клон на фирмата за климатични и хладилни системи, пласира уникалните си продукти в страната. В тази статия, ще напишем четири причини поради, които да изберете именно климатик Дайкин пък вие ще прецените, дали да го направите или не.

А ето защо си заслужава да притежавате Дайкин:

1. Икономичност - новите модели климатици Дайкин от енергиен клас А спазват законите за енергийна ефективност и екологосъобразност. Инверторните климатични системи са чудесен начин да направите температурата, така както желаете без това да товари сметката ви за ток.

2. Компактност - закупувайки инверторен климатик от японския гигант, вие ще получите компактен дизайн включващ: дигитален дисплей, специални поставки и дистанционно управление. Климатиците от ново поколение може да монтирате в апартаменти, хотелски стаи, увеселителни заведения и други. Монтажът се извършва лесно и бързо.

3. Цена - цените на климатичните системи с марка Дайкин са съобразени с нуждите на потребителите. Според зависи от това за какво ще използвате машината, цената им варира от 900 до близо 7000 лева. Конкретните оферти зависят от това, дали предпочитате подово-таванни, стенни, касетъчни или стайни климатици.

4. Бърз монтаж - климатиците от едноименната японска компания се монтират бързо и без никакви проблеми за клиента. При правилно поставяне те работят безотказно и доставят пълно удоволствие на притежателите си. Използвайте само професионални услуги за монтаж от фирмени сервизи.

В заключение

Разбира се, най-важната причина да се доверим на климатици Дайкин е, че те са доказали доброто си име от 1924 година до ден днешен. Само можем да се възхищаваме на фирма, която е успяла да се задържи толкова дълго на челни позиции в продажбата на климатични системи. И ако всичко това ви се струва малко, като доводи, то посетете http://www.daikinbg.eu и ще откриете още интересна информация.