5 страхотни варианта за интериорна врата

Интериорните врати допълват декора във вашата стая. Предлага се огромно разнообразие от варианти като цветове, модели и аксесоари към тях.

Вариантите, които ще ви представим са два - с крило със стъкло и с крило с фрезовка.

Първият вариант е подходящ за помещения като хол, кухня, входна врата на етаж ,офиси и други. Предпочитани са за такъв тип помещения, защото през тях влиза допълнително светлина. Самото стъкло е орнаментно и придава допълнителен стил на самата интериорна врата, те са цели и при счупване е по-лесна подмяната им с други.

Вторият вариант, а именно с крила с фрезовка - намира приложение в стаи като спалня, детска стая, баня и тоалетна и други.Цветовата гама, в която се предлагат тези модели е : Светъл дъб, Златен дъб , Венге ,Орех и Бял.

Това разнообразие позволява да съчетавате вашите интериорни врати с мебелите, подова настилка или друг ключов елемент от интериора ви. Има модели с разчупени фигури, с по-голям стъклен детайл, с по-малък, в екстравагантни форми и т.н. Хубавото е, че фирмите имат един и същ модел интериорни врати със стъкло, и без, като така всичките те могат да са еднакви, но не и за сметка на естествената светлина в дома ви. А комбинирането им с мебелите е изключително лесно – или вземате същия цвят или контрастен. Не правете грешка да вземете такъв, близък до тях, но не и същия. Изглежда евтино и без капка стил. Относно комбинирането с подовата настилка – ако е покрита с килим или пътека е от без значение цвета на вратите, стига да си подхождат. Ако обаче, е гол паркет – добре е да са в една гама.

Всички варианти, които ви предложих са изключителни. Предложени в стъклен вариант и такъв с фрезовка, също така и с разнообразие от цветове, прави изборът ви богат. Така, че трябва само да решите да подмените старите си врати с някоя съвременна.

Катeгории: