Fidget Spinner- хитовата игра

В края на 2016 година една статия във Forbes разбуни духовете.
Статията описваше "играта на 2017 година" , а именно Fidget Spinner.
През януари на 2017 година, до този момент никому неизвестната играчката започна да набира популярност.
Родители от цял свят търсеха играчката за децата си - подобно на някогашните Покемони- хитовете на 90те, тази игра завладя целия свят- но този път обхвана не само съзнанието на децата, но и на техните родители.
Възрастните масово споделят, че дори и те са зарибени по играта и отделят голяма част от ежедневието си в научаването на нови трикове. Влогъри и геймъри от всички краища на света започнаха да споделят видеа с нови трикове, които могат да се прилагат.
Видеата обсебили интернет пространството показват освен трикове, то и различни начини, по които може да се използват spinner-ите. Едни от тях са с реакцията на домашните любимци към играчката, други правят клипове с експерименти и дали spinner може да счупи десктопа на телефона ви, а трети се забавляват чисто и просто с налудничави идеи.
Разнообразието от цветове и модели се увеличава с всяка изминала минута. Дизайнерите се опитват да създадат модели, които до този момент не са се появявали на пазара, за да привлекат повече клиенти.
Производители споделят, че понякога им е трудно да смогнат. Местата, на които може да откриете Fidget Spinner-ите са много и разнообразни. Една от рекламните агенции в България, рекламна агенция "Призма" предлага хитовата игра плюс бонус брандиране на лого или слоган.
Ако искате и вие да опитате колко вълнуваща е играчката- това е едно от местата, на които може да си поръчате.
Изследвания показват,че масово в големите компании се поръчват Fidget Spinner- и, тъй като това помага за преодоляване на стреса при служителите им, както и увеличаване на концентрацията. Оказва се, че на пръв поглед една обикновена играчка е способна да подобри атмосферата в офиса.
Компаниите залагат и на изпитания метод на популяризиране на бранда си- а именно- превръщането на Spinner-ите в рекламен артикул, чрез който да представят бизнеса си.
Положителните резултати не закъсняват. Оказва се,че този иновативен подход за реклама върши прекрасна работа и носи положителни дивиденти на компаниите.
В момента може би няма човек, който да не говори за Fidger Spinn-овете или поне да не върти един на ръката си. До такава степен е обсебе света.
Може би живеейки в общество, в което напрежението е в повече, хората започват да изпробват какви ли не игри и начини, за да намалят стреса и да се чувстват по-добре.
Е, Spinner-ите са един прекрасен метод да услените живота си. Със сигурност докато е на мода ще вждате навсякъде около вас вманиачени хора, които въртят играта на пръстите си и си отпочиват от напрегнатото ежедневие. Пробвайте и вие, може да ви се отрази добре, а кой знае, може и да е просто загуба на време. Но със сигурност не губите нищо ако си поиграете малко със Fidget Spinner.

Aко решите да си поръчате, както за себе си, така и за вашите колеги, клиенти или партньори- разгледайте моделите, които Рекламна агенция "Призма" предлага.