Няколко интересни места, на които да поставите скрита камера

Случвало ли ви се е да има моменти, в които ви се приисква да си купите скрита камера, за да следите нещо или някого? В днешно време манията за преследване на половинката, на провинил се колега, на когото да си върнете или дори просто да сте все повече информиран е много голяма. Скритите камери са се превърнали както в удобство, така и в успокоение, затова и ние сме тук, за да ви покажем няколко места, на които може да сложите скрити камери, а досега не сте се сещали за тях.

1. В огледалото
Това е място, за което нито един следен човек няма да помисли, че може да има камера в него. Ще се усмихва спокойно на отражението си, а вие ще можете да виждате всяко едно негово движение. А освен, че ще запише кръшкащото гадже, със същия успех ще запамети и влезлия крадец, който докато се оглежда, ще бъде прихванат от умното око на камерата.

2. В шапка

Смятате, че гаджето ви кръшка? Подарете му шапка с вградена в нея скрита камера. Така и двамата ще сте доволни – той, че има нова шапка, а вие, че знаете какво се случва докато не сте заедно. Разбира се, ако той наистина кръшка, това няма да е добре за вас, но поне ще може да реагирате навреме.

3. В очила

В сегашното развито време е възможно да вградите камера дори в очила – няма значение дали са слънчеви или с диоптер – важното е, че ще свършат важната работа. Такава камера може да сложите в собствените си очила, а тя да снима всичко, което вие не сте успели да видите на пръв поглед. Такава камера е особено полезна и за заснемане на видеоклипове на места, на които това не е позволено, като концерти например.

4. На дамската чанта

Почти няма жена, която да е без задължителната дамска чанта с нея. Била тя по-малка или по-голяма, тя е чудесното прикритие, в което да сложите скрита камера. Тук мъжката част може да отбележи резултат и да си го върне за камерата в шапката. Възможностите за прикрепяне са неограничени.

Това е само малка част от местата, на които може да се скрие камера. По-изобретателните винаги ще намерят още някаква възможност. И при все че скритите камери са изключително полезни, не забравяйте да ги използвате с мярка.

Прочетете пълната статия и още интересни места, на които да поставите скрита камера.

Катeгории: