Интериорни врати – Съчетание на лукс и топлина за Вашия дом

Интериорните врати имат богат асортимент от функции за безопасност, включително пожар, биват резистентни или огнеупорни. Новите методи за производство на врати са свързани с материали като MDF и HDF - фино пресовани, малки дървесни частици. Моделите със стъкло създават видимост между стаите и визуално, пространството изглежда по–голямо. Допълнителната изолация на вратите, запазва топлината и спомага за по-висока енергийна ефективност. Освен това служи за намаляване на външния шум.

Приложения

Различните по вид интериорни врати намират приложение в жилищни, търговски и индустриални сгради. Най-честото служат за да се осигури бариера, която позволява достъп и изход между стаите, сигурност и допълнителна изолация.

Материали

Материалите, които са използвани за направата им са избрани въз основа на тяхното предназначение и необходима функция. Съобразени според нуждите за сигурност, дълъг срок на експлоатация, степен на защита от пожар и естетически вкус. Различните модели вратибиват от:
• HDF
• ПДЧ
• MDF
• Стъкло
• Дърво
• Алуминий

Избор на интериорни врати

Жилищните интериорни врати имат по-голям избор от модели, форми и размери поради акцентът, поставен на тези характеристики от страна на потребителите.

По време на процеса на подбор, няколко фактора са от съществено значение, за да се направи най-добрия избор. Тези аспекти включват:
• Значението на блокиране или намаляване на шума
• Изисквания за устойчивост и здравина
• Налично пространство от двете страни на вратата

Дизайн и стилова насоченост

Възможностите в избора на интериорните врати са почти неограничени. В зависимост от идеята ни можем да изберем такива в традиционен или съвременен вид. От друга страна, стъклените врати придават нова визия и уникален дизайн за вашия офис или дом.

Интериорните врати днес

Съвременните интериорни врати са красиви, здрави и значително по-леки. Те съчетават в себе си най-новите материали и са изработени по иновативни технологии. Покритието, цветовете и фрезовките могат да бъдат разнообразни. Покритието предпазва от евентуални надрасквания, събира в себе си функционалност и стил, позволява употреба на вратите дори и на различни атмосферни влияния. Създават различен и нов облик на вашия дом.

Катeгории: