Уеб сайт за интериорен дизайн

Интернет е чудесно място, от което да потърсите съвет за каквото и да било, буквално!
Ако вие имате бизнес с интериорен дизайн и обзавеждане, то присъствието в уеб пространството е задължително. Още повече, имайки предвид, че интериорният дизайн е изключително модерна дейност, свързана изцяло със съвременните технологии.
Вече не е нужно да дадете огромна сума от пари, за да се сдобиете с красив и функционален уеб сайт.
Ето едно демо, което нагледно представя примерна визия за един уеб сайт за интериорен дизайн. http://www.4stupki.com/pages/preview-theme?demo_id=12908&layout=simple
Както виждате това е един много модерен уеб сайт с подбрана от дизайнери визия и опции.
Тази платформа всъщност е уеб сайт конструктор, което значи че от административния панел на уеб сайта може да бъде контролирано всичко от самите вас – цветовете, снимките, текстовете и т.н.
Разполага с различни страници като например „За нас“, където да опишете дейността си, защо и какво ви вдъхновява, екипа, с който работите и т.н. Това е страницата, чрез която да спечелите клиента като приятел.
В страницата с „Услуги“ е добре да опишете подробно какво предлагате, както можете да впишете и цени, ако желаете. Системата разполага с широк набор от динамични шаблони, които ще свършат чудесна работа за оформянето на цялостната визия.
В Галерията качете Ваши 3D визуализации, проекти, завършени обекти, снимки на екипа и т.н.
В раздела с „Новини“ публикувайте редовно новости около Вас и фирмата, промоции и каквото още сметнете за интересно и важно за Вашите клиенти.
В страницата с контакти сложете данни за връзка с Вас, като дори можете да сложите шаблон с Google карта и просто да я настроите да показва вашият точен адрес. Това ще улесни много клиентите да намират офиса ви или шоурума.
Всяка една страница може да бъде оформена според личните Ви предпочитания и дизайнерски виждания. С помощта на няколко готови шаблона, няколко красиви снимки , текст и цвят можете да постигнете чудесни резултати дори сами.

Катeгории: