Какъв калъф за iPhone 7 ви е нужен?

калъф за iPhone 7
Страхотен – това е най-подходящата дума за новия iPhone 7. Той е функционален и високотехнологичен, изпипан и елегантен – точно такъв, какъвто го изисква концепцията на Apple. Нещо повече – той е прахо- и влагоустойчив. Дали обаче това е достатъчно, за да се радвате спокойно на предимствата му дълго време?

Няма какво да се лъжем, първото нещо, с което трябва да снабдите след покупката на iPhone 7, е калъф. Той ще защити корпуса и екрана от механични повреди (надрасквания, ожулвания, очуквания, замърсявания и т.н.), които от своя страна биха повлияли на работата на устройството. Освен това калъфът е прекрасен начин да превърнете смартфона във ваша лична вещ, добавяйки към него своя оригинален стил.

Когато започнете да избирате калъф за iPhone 7, най-добре е да се спрете на някой, специално изработен за този модел. Причината е проста – такъв калъф ще прилегне максимално точно по корпуса и така ще го запази по възможно най-добрия начин. Разбира се, има и варианти, при които важен е единствено размерът на телефона и поради тази причина те са съвместими и с други марки и модели. Но нека ви дадем малко повече информация за различните видове калъфи въобще, за да сте наясно предварително какво е най-доброто за вас.

Най-често употребяваните калъфи за iPhone 7 са силиконовите. Те са меки и удобни, цветни и щамповани с всевъзможни принтове, което създава изключително богат избор за потребителите. Разбира се, фактор е и ниската им цена, която дава възможност да притежавате дори няколко кейса, които да сменяте според ситуацията и настроението си. Те не покриват екрана, но не се налага да вадите телефона от тях при никакви обстоятелства, поради което осигуряват добра протекция от ежедневни щети на корпуса.

След тях нареждаме кожените калъфи за iPhone 7. Те са подходящи за онези от вас, които обичат класическия стил и усещането за лукс. Кожените калъфи обикновено обгръщат смартфона от всички страни и предпазват и дисплея. В моделите тип „портфейл” с отварящ се капак устройството може да стои постоянно, а от моделите тип „джоб” трябва да го изваждате всеки път, когато го използвате. Цената им варира както според модела, така и според вида кожа, от който са изработени.

Следват видовете със специална защита. Вече споменахме, че новата „Ябълка” е влагоустойчива. За истинска защита от вода обаче имате нужда от специален водоустойчив калъф за iPhone 7, който ще ви позволи да се къпете и дори да се потапяте под вода заедно с любимия ви телефон. Той е удобен за всички, които обичат да съчетават екстремния начин на живот с високите технологии. За тях, както и за онези, които често изпускат телефона си в забързаното ежедневие, са подходящи и удароустойчивите калъфи за iPhone 7, които успешно предпазват корпуса при по-сериозен удар и натиск. Макар и произведени от два материала, тези кейсове приличат на вид на силиконовите и в никакъв случай не придават излишна тежест или обем на устройството.

Най-впечатляващи на вид обаче си остават дизайнерските калъфи за iPhone 7, които са резултат от неограниченото развихряне на въображението на създателите си. В тази категория попадат различни видове калъфи, обединени от едно – желанието на дизайнерите да изглеждат наистина впечатляващо, без от това да се губи удобството им. Ако целта ви е да събете погледите около себе си – това е вашият вариант.

Е, ако вече знаете точно от какво имате нужда, остава ви само да изберете калъф, който да пасва на вашия личен стил. Можете да разгледате няколко десетки модела при доказан търговец, като Маровски.

Катeгории: