Лазерен принтер с евтини консумативи

Лазерните принтери най-често се препоръчват за изцяло офис цели – принтиране на документи, схеми и по-рядко изображения.
Предлагането на лазерни печатащи устройства е голямо, марките и моделите –също. Според специалистите от computer-store.bg, най-утвърдените имена сред тях са тези на HP, Canon, Brother, Xerox, Samsung и други.
Brother HL-1110E e малък лазерен принтер с евтини консумативи и отлично качество на печат и работа. Той е идеалното решение за малък офис, бизнес отдел или домашно ползване. Компактен като размери, удобен и бърз, този модел е снабден с най-необходимите и модерни функции при принтерите. Работи с новата технология на Brother срещу задръстване с хартия при принтиране.
С нея работата на принтера е по-надеждна и сигурна, спестява времето за прекъсванията при проблеми с хартията.
Brother HL-1110E е монохромен лазерен принтер, който притежава USB интерфейс и има изключително добра скорост на печат – 20 страници в минута. Касетата за входящо захранване с хартия събира 150 лисата, а за изходящо подаване – 50 листа. Интерфейсът е с памет 1 МБ.
Времето за извеждане на първа страница при състояние на покой е до 10 секунди. Тези показатели гарантират спестяване на време и разходи за тонер, барабан, честа смяна на консумативи.
Освен че е лазерен принтер с евтини консумативи, този модел е сертифициран с Energy Star сертификат, което означава ниска консумация на енергия и намаляване на разходите за ток.
Този принтер е много компактен и лек. Размерите му са 340 мм х 238мм х189мм (ШхДхВ). Тегло 4,5 кг.

Основни характеристики на Brother HL-1110E
Резолюция

  • Резолюцията на принтиране е 2400 на 600 dpi
  • Скорост
  • Скоростта на печат е20 страници на минута

Формат
Хартия: А1, letter

Консумативи:
1 000 страници на ISO/IEC19752 опция
Барабан – до 10 000 страници – DR-1030

Съвместимост на принтера с операционни системи
Едно от предимствата на този модел е, че поддържа три операционни системи:
-Windows
-Mac
-Linux

Brother HL-1110E е принтер, който консумира изключително малко електроенергия. При печат има консумирана мощност 380 W, при режим на готовност 40 W, в режим на почивка 0,5 W. Устройството също се характеризира с ниско ниво на шум. Силата му на звука при печатане е LWAd 6,6 B (A).
Слабостите на този модел принтер се състоят в липсата на някои екстри. Една от тях е автоматичен двустранен печат. При това устройство зареждането е ръчно. Друга слабост е липсата на wi fi връзка или мрежова връзка.

В computer-store.bg са налични всички необходими консумативи за Borther HL-1110E на едни от най-добрите цени в онлайн предлагането. Обслужването е бързо и лесно. Потребителите могат да поръчат или отправят запитване по имейл, телефон, онлайн чат по всяко време на денонощието от смартфона, таблета или лаптопа. За тези и други продукти от IT сферата онлайн магазинът осигурява професионални консултации и следпродажбено обслужване.
Удобството да се пазарува от computer-store.bg е, че като онлайн магазин той няма работно време. Отворен е денонощно, а поръчките и запитванията могат да се направят от всяка точка с наличен интернет достъп.
Доставката на всички продукти от сайта е безплатна. Начините на плащане са съобразени с желанието на клиента – в брой при доставка, по банков път или на разсрочено плащане, при условие, че е сключен предварителен договор.

Катeгории: