Металдетектор – съвременен метод за търсене на изгубени ценности

Металдетекторът представлява съвременен уред за откриване на метални предмети, заровени или изгубени ценности. За да сте сигурни, че сте избрали наистина добър металдетектор, уверете се, че е от надеждна марка. Металотърсачите „Garrett“, „Fisher“ и „Minelab“ са сред най-реномираните в тази област. Снабдени с всички необходими функции и екстри, те са вашият верен партньор в мисията за намиране на ценни изделия от метал.

Металдетекторите Fisher са подходящи за намиране на бижута, артефакти и монети. Притежават силна визуална чувствителност, пинпоинтер, повече от пет нива на настройки на чувствителността на звука и гаранция пет години. Тази американска марка металотърсачи е известна и търсена. Колкото до металдетектори „Garrett“, при тях режимите за търсене са същите, както при „Fisher“, лесни са за използване и са излючително леки. По-скъпите модели на пазара предлагат функцията „True Imaging“, което означава, че благодарение на ефективната Digital Signal Processing™ (DSP) технология, вие получавате уникална по рода си идентификация на обектите (Target ID).

А що се отнася до високия клас на металдетекторите „Minelab“, предложенията са проектирани с иновативни контроли на управление, както и с интуитивни менюта, ярък LCD екран, стабилна конструкция, лека сонда и много опции за идентифициране на сигнали. Специалната ексклузивна технология „Xchange“, използвана при металотърсачите „Minelab E-Trac“, позволява да се свързва вашият металдетектор към личния ви компютър у дома. По този начин вие можете да сваляте, качвате и споделяте програми и настройки на вашия „E-Trac“. Можете да си създадете дори библиотека от програми и бъдете сигурни, че те няма да бъдат изгубени. Благодарение на тази технология, само с натискането на един бутон ще можете да настройвате уреда за определен терен за съвсем кратко време.

Металдетекторите от трите марки предлагат няколко режима на работа, подаръци към всеки един комплект, необходими аксесоари (ръкавици, лопати, късметлийска монета) и много други изненади, с които си осигурявате успешна работа при откриване на ценности от метал. Няма да изпитвате затруднения в работата си, тъй като тези интелигентни, високотехнологични уреди ви спестяват време и главоболия.

Металдетектингът не е нещо забранено и нерегулирано от закона, а уредите, използвани при него, все повече се усъвършенстват. Марките „Garrett“, „Fisher“ и „Minelab“ са символ не само на гаранция и най-високо качество металотърсачи, но също и на напредък, стабилност и надеждност. Те могат да бъдат прилагани при различни терени и почви, по всяко време на денонощието. Всичко, което ви е нужно, е марка, която няма да ви предаде в такива незабравими моменти, в които откривате ценности от метал някъде дълбоко под земята или водата.