Пъзел стая - подходяща ли е за първа среща?

Пъзел стаята е идеалното решение за първа среща, казват специалисти в сферата на запознанствата. Причината се крие в това, че обикновено първата среща е доста неловък момент, в който много често хората не знаят за какво да говорят и как да подхванат интересен разговор.

Посещението на стая за загадки обаче, може да бъде доста интересно решение. Причината е, че в този тип стаи, които са известни още под името ескейп рум, ще избегнете тази неловкост и неудобство.

Начинът да постигнете това е като просто се отдадете на момента и се опитате заедно да се справите с предизвикателствата, с които стаята на загадките ще ви изненада.

Напоследък все повече млади хора в София правят това за да се получи една наистина вълнуваща първа среща, на която двамата души да прекарат времето пълноценно, стопявайки притеснението и да се забавляват.

Хубавото е, че стаите със загадки ще ангажират вниманието ви доста качествено докато сте вътре, като в същото време ще можете да действате в екип и да се сработите по-лесно по между си.

Една доста добра препоръка е това, че много мениджъри използват услугите на ескейп рум за да сплотят екипите си, организирайки там тийм билдинг мероприятия.

Само по себе си това показва, че този тип стаи с пъзели са доста подходящи и дават възможност на хората да постигнат по между си по-голяма хармония, баланс и синхронизация.

Пъзел стаите са достатъчно лесни за да ви разведрят и да ви накарат да се посмеете, но в същото време са и достатъчно трудни за да ви накарат да се фокусирате върху решаването на задачата.

В София, където тези стаи са най-много, съответно възможността да прекарате една нестандартна първа среща е доста по-голяма, отколкото е в провинцията, макар че в други градове като Варна също са отворили врати ескейп рум стаи със загадки.

Много по-добре от посещение на ресторант или кафе…

Според специалисти в запознанствата, първата среща обикновено е решаваща за да прецените как точно ще се развият отношенията ви в бъдеще. В този ред на мисли, рискът да станете банални е доста голям именно в този момент, тъй като повечето мъже в кафе, ресторант или кино, с което най-често възможността за прекарване на първа среща се изчерпва.

В София Mindroom стаите (това е друг термин за назоваване на пъзел стая) предлагат именно алтернатива на всички изтъркани възможности, които вече трудно могат да впечатлят някой.

В случая, хубавото е, че това уникално преживяване всъщност не е толкова скъпо, колкото може да изглежда на пръв поглед. По този начин ще покажете на момичето, че тя е специална и ви е грижа за нейното добро настроение, като в същото време няма да похарчите пари като за скъпо заведение.

Единственият недостатък е, че трябва много добре да знаете, че ще ходите на такова място, тъй като пъзел стаите трябва да се резервират предварително. По тази причина възможността за проява на импровизация не е практически възможно.

Въпреки това, пъзел стаите в София са голям хит сред младите хора и много от тях предпочитат да заведат половинката си на подобно място, вместо да се повтарят с до безкрай с банални възможности и безинтересни моменти.

За финал, специалистите добавят, че тези mindrooms стаи със загадки ще повишат градуса на настроението и вашият ден ще протече много по-добре, отколкото сте предполагали.

Катeгории: