Най-доброто качество на интериорни врати под стандартната цена

Изборът на интериорни врати е начин да подчертаем индивидуалния стил на жилището или офиса. До голяма степен той разкрива и самите нас като личност, стил и характерни предпочитания. Възможностите за избор на модел, цвят, материал, здравина са много. Всичко това и качеството им естествено определя цената. Възможно ли е да изберем качествени врати, отговарящи на нашите изисквания на добра цена? Отговорът е ДА!

Материала, от който са изработени самите врати е основният водещ фактор за формирането на цената им. Те могат да бъдат от PDH, MDF, HDF, масивна дървесина, стъклени, PVC или алуминиеви.

По-често срещания материал е MDF или малко по-добрия вариант - HDF. Най-предпочитан, като комбинация от качество, здравина и цена, това е HDF. Той представлява ситни дървесни частици, с естествени и синтетични смоли, пресовани под високо налягане и така се получава плътен материал. Предпочитан е пред масивната дървесина заради цената, не всеки може да си позволи висока цена и това е неговото предимство. Така имаме интериорни врати в София от дървесен, здрав материал на много достъпна цена, като не е за сметка на дизайна. Предлагат се в различни цветове, фрезовани модели или такив със стъкло – изцяло по ваше желание. Има избор за размери на крила и каси, така че да задоволят нуждите на всеки. Все по-често се търсят варианти на каси, които могат да бъдат поставени върху метални ляти каси, без да се налага къртене и без да отнемат много от светлия отвор, затова вече се предлагат и такива. А това спестява много труд, прахоляк и пари. Това може да бъде най-доброто решение в такива случаи. Имаме избор и за това, какъв тип да бъде отварянето им, нормално отваряне или плъзгащи. Въпрос на предпочитания и нужди.

Голямо улеснение за всички е, че много фирми, предлагат и безплатна консултация и взимане на размери от компетентно лице, както и монтаж от екип, запознат със спецификите на вратите, които предлагат. Друго важно нещо е да проверите дали фирмата дава гаранция за тях и носят отговорност за качеството и монтажа им.
Надяваме се, че тази информация и съвети са полезни за всички, на които им предстои да сменят своите врати, както за избора на фирма, така и за качество на достъпни цени.

Катeгории: