Направи живота си по-лесен с плъзгащи врати

Красивите интериорни врати са едно прекрасно допълнение, което може да преобрази цялостния облик и стил във всеки дом. Те са първото нещо, което се забелязва, когато влезете, особено ако са красиви и правилно съчетани със стила на жилището. Определено интериорните врати могат да окажат влияние върху дизайна и цялостната визия.

Много практично и елегантно предложение може да бъде поставянето на плъзгаща врата. Добро решение са не само за дома, но и за работно място, когато желаете да отделите част от офиса, която ще ползвате само при нужда. В дома например може да се постави плъзгаща врата, когато пространството е малко и няма на къде да се отваря вратата. Така тя ще се плъзга по стената без да отнема много място. Също добра идея може да бъде поставянето на такъв тип врата, когато ще се разделят две помещения, примерно трапезария от всекидневна. Това е добре, защото при отворени врати е просторно, а когато е необходимо може да се отдели. По същия начин може да се раздели всекидневна от спално помещение, като те могат да са от дървесен материал или от стъкло.

Стъклените варианти са подходящи за баня, поради лесната поддръжка и това, че не е проблем стъклото да се мокри. Могат да бъдат монтирани само крилото с механизма или и с каса по избор. В зависимост от стила и концепцията на жилището или офиса, могат да бъдат такива, които да не се забелязват или посредством тяхната изразителност да придават на интериора определен характер.

Различните врати в Бургас могат да бъдат както еднокрили така и двукрили, в зависимост от желанието ни и от отвора, с който разполагаме. Има голям избор на модели.
Когато се спирате на цвят, е добре да се вземе под внимание подовата настилка. Най-добре е да си съвпадат тоновете и ако имитират вид дърво, то да бъде с подобен цвят и фладер.

Катeгории: