BILLA продължава успешното си партньорство със Съюза на слепите

26 февруари 2020 г., София – BILLA продължава успешно да си сътрудничи със Съюза на слепите в България. От 2015 г. веригата и сдружението си партнират активно с цел социално приобщаване на хората със зрителни увреждания и промяна на обществените нагласи към тях и тяхното интегриране.

През 2019 г. компанията финансира заснемането на обучително видео по брошурата за незрящи на сдружението – „Когато сте с хора без зрение“. В рамките на проекта бяха заснети различни ситуации, показващи процеса на асистирано пазаруване, който се прилага за клиенти с увредено зрение.

За поредна година, в рамките на месец февруари, компанията отделя по една стотинка от всеки закупен продукт с марка BILLA. В края на периода средствата ще бъдат дарени на Съюза на слепите.

HONOR представи HONOR 9X Pro – първият смартфон на бранда с Huawei AppGallery

25 февруари 2020 г., София – На специално събитие в Барселона водещият технологичен бранд HONOR представи богата гама от иновативни смарт устройства, част от новата, всеобхватна IoT стратегия на бранда.

Романтичните филми „Нотите на любовта“ и „Бинки“ по каналите на FilmBox тази седмица

24 февруари 2020 г., София. Тази седмица зрителите на FilmBox могат да се насладят на романтичните филми „Нотите на любовта“ (“Love Notes”) и „Бинки“ (“Girl’s Best Friend”). Първият филм ще бъдат излъчен във вторник от 8:45 ч. по FilmBox Extra HD, а вторият – в четвъртък от 20:25 ч. по FilmBox.

„Нотите на любовта“ е романтичен филм, разказващ историята на кънтри музиканта Джейми Деринджър (Антонио Купо) и експерта по класическа музика Нора Фланъри (Лаура Лейтън). Когато Джейми приема да даде интервю на Нора, никой от тях не предполага, че ще прекарат една вълнуваща нощ заедно. Нора открива с изненада, че е бременна и веднага се сеща за своята най-добра приятелка, която от дълго време мечтае да осинови дете. Проследете трогателната история този вторник (25 февруари) от 8:45 ч. по FilmBox Extra HD.

„Световната PR революция“ на Максим Бехар с ексклузивно представяне пред Съвета на жените в бизнеса

20 февруари 2020 г., София. Една от най-добрите книги за PR в момента „Световната PR революция“ на Максим Бехар беше ексклузивно представена пред Съвета на жените в бизнеса в България. Събитието се проведе в международния център на УниКредит Булбанк и бе уважено от десетки мениджъри на големи компании и представитeли на дипломатическия корпус. „Световната PR революция“ бе представена от автора Максим Бехар, от Цветанка Минчева, член на УС на УниКредит Булбанк и на УС на Съвета на жените в бизнеса в България, и от Сиана Колибарова от издателство „Ентусиаст“, което издава книгата в България.

Accor и Visa сключиха глобално партньорство

20 февруари 2020 г., София – Днес Accor, водещата хотелска група, и Visa, световният лидер при дигиталните плащания, обявиха началото на съвместно глобално партньорство. Благодарение на него всички лоялни клиенти на Accor (членове на лоялната програма ALL-Accor Live Limitless) ще могат да се възползват от нови, подобрени възможности за плащания.

BILLA спечели 6 златни медала QUDAL за най-високо качество в България

17 февруари 2020 г., София – BILLA България е отличена с нови 6 златни медала QUDAL за най-високо качество. Наградите са за шест ключови категории – „Верига за продажби на дребно“, „Програма за лоялност“, „Отдел за пресни плодове и зеленчуци“, „Отдел за свежо месо“, „Отдел за риба и морски дарове“ и „Отдел за деликатеси“. Отличията са резултат от независимо пазарно проучване сред българските потребители QUDAL – QUality meDAL General I and General II, проведено от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH).

Търговската верига печели отличията в рамките на изследване, в което анкетираните са отговаряли със собствен отговор на въпросите и свободно са посочвали коя компания според тях предлага най-високо качество в съответните категории.

„Децата на сестра ми сами вкъщи“ и „Търсачът на съкровища Тимбър“ с премиера по каналите на FilmBox тази седмица

17 февруари 2020 г., София. Тази седмица зрителите могат да се насладят на две семейни комедии – „Децата на сестра ми сами вкъщи“ и „Търсачът на съкровища Тимбър“. Първият филм ще бъде излъчен във вторник в 14:55 ч. по FilmBox Plus, а вторият ще предложи на публиката доза уикенд забавление в неделя от 15:30 ч. по FilmBox Extra HD.

Съществува ли идеалната диета и хранителна добавка?

Отговорът на двата въпроса е: Да!

Но тя я е различна за всеки и освен това се променя с времето.

Това ще рече, че не трябва да разчитаме готовите решения и да считаме, че това, което е добро за другите ще е добро и за нас. Това важи не само за режимът на хранене, тренировки и почивка, но и за хранителните добавки който ползваме – независимо дали са за намаляване на телесната маса или за увеличаването й.

Така както всеки от нас има свое собствено и уникално ДНК, можем да твърдим, че и подходящите за него режим, диета и добавки са различни от подходящите за всеки друг. Да сходството е налице доста често – всички сме хора и сме изградени от едни и същи вещества, – но балансът на тези вещества е различен във всеки организъм и дори малките разлики за значими, защото те предполагат различен подход към тялото.

Максим Бехар e Employer Brand Leader на годината

14 февруари 2020 г., София. Световно признатият PR експерт Максим Бехар спечели първо място в категория Employer Brand Leader на годината в престижния конкурс Employer Branding Awards, организиран от b2b Media. Собственикът и мениджър на една от водещите PR компании в България M3 Communications Group, Inc. получи отличието на стилна церемония лично от Надя Маринова, председател на журито и главен редактор на b2B Media.

Максим Бехар бе награден за успехите си като CEO на М3 Communications Group, Inc., която от 25 години следва най-високите стандарти в PR бизнеса и е лидер на пазара. Много впечатляващи са и международните постижения на PR експерта, който е автор на една от най-добрите книги за комуникации в момента „Световната PR революция“, както и бивш Президент на Световната PR организация ICCO.

Уикенд, наситен с екшън и комедия в ефира на FilmBox

13 февруари 2020 г., София. Този уикенд зрителите на FilmBox ще могат да се насладят на два популярни филма – „Пазителите на фара“ (The Lightkeepers) и „Изкуството на войната“ (Art of War). Първият филм ще бъде излъчен в събота (15 февруари) в 22:00 ч. по FilmBox Extra HD, а вторият – в неделя (16 февруари) от 22:00 ч. по FilmBox.

„Пазителите на фара“ е филм, пресъздаващ 1912 г. в Кейп Код и разказващ историята на пазителя на фара – Баском (Ричард Драйфус), който няма никакво желание да общува с жени. Когато асистентът му Бени (Брус Дерн) напуска внезапно, защото вече не може да понася лошото му настроение, Баском остава да управлява къщата сам. Спокойният му живот е нарушен, когато две атрактивни жени се преместват в близката до него вила за лятото. Публиката може да гледа комедията тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.