5 книги които e хубаво всяка жена да прочете

Жените харесват различни книги. Сред тях има истории за романтика и вдъхновяване реалистични и фантастични истории за силата на красотата и силата на духа. Романите на съзнанието и привличането на сърцата. Безспорно това са едни 5 книги които трябва да се прочетат.
Джоан Харис "Шоколад"

Aромати на шоколад, сладки, мирис на карамел, пресни сладкиши и мистерия. Вятър на карнавал в провинциален град. Майка и дъщеря отварят сладкарница и живота им се променя завинаги. Една чудесна книга, в която малко магия живее във всяка жена, както и най-важното е да знаеш как да я използвате правилно.

Никълъс Спаркс "Най-доброто в мен "

Никълъс Спаркс пише с проза така че четенето е истинско удоволствие. Това е изцяло естествена, правдоподобна. Тук е всичко необходимо за приятната вечер: провинциален град, раздяла, интриги и голяма любов, сънуване на безсмъртието.

Елизабет Гилбърт "Яж, моли се и обичай"

История на съвременните успешни жени, които са загубили вкуса на живота и неговата искра. Тя напомня на всеки читател за това, което тя наистина иска, като мечтае за свобода, щастие, за възможността да се забавляват и да живеят в мир със себе си.

Джон Фаулз "Любовница на френския лейтенант "

Всеки ден на плажа е една млада жена в черно и поглед към хоризонта. Един ден, тя вижда един млад човек който е на път да се ожени за друга, но нещата се провалят. Жени ли се той или нещата ще придобият обрат? Това е до вас да решите. Фаулз пише две версии на финала за да покаже, че съвестта е индивидуален избор.

Ерих Мария Ремарк "Живот назем"

Това е живота, когато няма нищо за губене. Една история, която ви разкъсва на части и след това събира в едно цяло, но вече различни, променени. Една история, която учи да ценят живота и не се страхувайте от смъртта.

Всички книги могат да бъдат намерени в книжарница Elixiria.

Катeгории: