Ботанически суперлативи: най-голямата европейска Лабиринтена градина

До началото на ХХ век, град в южната част на Холандия, при условие пасаж за контрабандистите, които се пренасят кафе, масло и месо от съседните щати. Днес, исторически град е известен с нова атракция: Drielandenpunt Labyrinth, Европа е най-големият открит лабиринт въздух храст направен при озеленяване на градина. Тя е проектирана през 1992 г. от британския пейзаж художник Адриан Фишър, който е построил лабиринта с 17000 габърови храсти, а може би и знак за контрабандист метафора за навигацията на сложен лабиринт.

Мястото се нарича Dreidlandenpunt или три точки, Държава, кръстен на границата, която се споделя от Белгия, Германия и Холандия. Колкото по-рано черния пазар в крайна сметка стопи, макар популярност Dreidlandenpunt не го е направил е най-високата точка в Холандия, с красиви гледки и криволичещи пътеки и местни жители и туристи заменя контрабандисти, стичат към историческия граничен град.

Адриан Фишър, чиято работа включва царевица лабиринти, мозайки, лабиринти, и огледални лабиринти, предназначени Dreidlandenpunt лабиринт с особени предизвикателства. Хеджиране са по-високи от посетителите, както и пречки включват чешми, които блокират пътеката.

След завършване на лабиринт, който се очаква да отнеме около час-посетители да получат достъп до платформа с изглед на трите страни, както и карта на лабиринта, който показва скрити изображения, които Fisher добиваната в неговия дизайн.

След това може да се reenact на черния пазар, да играете игри, в които контрабандистите заобикаляне на митнически служители. Традиционните дейности включват глина стрелба, стрелба с лък и пушка стрелба и питие в реконструирания незаконно дестилерията на хотела.