Подемно-товарна техника от висок клас – електрокари Linde

Електрокарите са предназначени предимно за обработка на стоки и товари. Те са пригодени за работа в закрити и открити помещения, като се използват най-често в логистични центрове, летища, пристанища, производствени цехове, търговски обекти и т.н.

По какво електрокарите се отличават от другите видове подемно – товарна техника?
Те се предпочитат от повечето потребители, защото имат голяма маневреност, могат да се използват дори в много малки и тесни складове. Задвижват се от асинхронни променливотокови двигатели, което ги прави по-надеждни. Те разполагат с енергоспестяваща система, която прави работния им цикъл много по-дълъг. Могат да работят на минусови температури, в зависимост от предназначението им, което ги прави още по-предпочитани. На пазара у нас, можете да откриете различни подемно – товарни машини. Едни от най-добрите електрокари са с марката Линде. Това е немска компания, която е лидер в производството им. Освен електрокари, фирмата се занимава и с производство на мотокари и газокари, като разполага с много богата гама от машини.
Няма да обсъждаме техническите спецификации и характеристики на електрокарите Linde, а ще говорим за ползата от електрокарите, и колко полезни могат да бъдат те за бизнеса ви. Ако разполагате със складове или големи магазини, както и ако имате производствени цехове, може би вече сте наясно с тяхната ползва и каква безценна работа вършат. Ако все още сте нови в този вид бизнес, най-вероятно не сте наясно, как точно става пренасянето и подреждането на продуктите. Сигурно се чудите каква подемно – товарна техника да закупите.
В сайтът http://motokari.com, можете да видите техниката, която се предлага от Линде. Ще останете изненадани от голямото разнообразие, което ще откриете там. Мотокар Сервиз ООД е най-големия вносител на подемно – товарни машини в България. Можете да намерите както нови, така и рециклирани употребявани машини. Прегледайте каталога и ако се затруднявате с избора на машина, бъдете сигурни, че специалистите които работят там ще ви насочат към най-доброто за вас.
Ако разполагате със закрити складови помещения, то тогава трябва да се насочите към електрокарите. Те са много маневрени, компактни и икономични. Разходът им зависи от товарите, които ще се пренасят. Към тях могат да бъдат добавени и допълнителни приспособления, които да се използват за по-нестандартни товари.
Мотокар Сервиз ООД предлага електрокари Linde с различна товароподемност, които могат да бъдат с гелова тягова или електролитна батерия, както и други, допълнителни приспособления.
Имате възможност да изберете между употребявани или нови електрокари, които естествено са за предпочитане, ако имате тази възможност. Новата техника е по-здрава и надеждна, тя ще ви спести доста разходи за сервиз, а средствата които вложите в тях, ще се възвърнат много бързо.

Катeгории: