Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Лондон, Великобритания (Юли, 2017) - Водещата световна компания за кафе – Lavazza, обяви сключването тригодишно партньорство с шампионатите "Уимбълдън", затвърждавайки позицията си на Официално кафе на шампионата. Партньорството, което започна през 2011 г., се затвърди с годините и сега бе подновено до 2019 г.

За да отбележи този повод, Lavazza ще посрещне тазгодишния глобален посланик в шампионата: тенис легендата Андре Агаси. Празнувайки 25 години от спечелването на първата си титла от „Уимбълдън“ през 1992 г., Агаси ще бъде посрещнат отново в All England Club. "Уимбълдън", както сам веднъж е споделил, "е мястото, където може да се случи магия".

Заместник-председателят на Lavazza, Марко Лаваца, коментира: "Lavazza се радва да продължи отношенията си с Шампионатите „Уимбълдън“ през следващите три години - партньорство, което съществува от много години на един от ключовите пазари за нашия бизнес. Гордеем се, че сме част от един от най-големите тенис турнири в света и ми дава голяма наслада да видя партньорството да се развива. Определянето на Агаси за Глобален посланик е друг важен момент за нас и очакваме с нетърпение да споделим една вълнуваща година с един от най-големите спортисти в историята. "

„Уимбълдън“ се проведе от понеделник, 3 юли - неделя, 16 юли 2017 г., а Lavazza оперира над 200 кафемашини на 60 обслужващи точки по време на турнира. Те включват 13 бара и ресторанта, корпоративни зони за гости, зала за медиите, както и места, запазени за играчи и мачове. Един милион чаши автентично италианско кафе бяха поднесени на любителите на тениса тази година, както в престижните места на „Уимбълдън“, така и извън най-известната фракция на Великобритания.

Медийният и търговски директор на AELTC - Мик Дезмънд, коментира: "All England Tennis Tennis Club е доволен, че Lavazza ще продължи официално кампанията на първенството още три години. Също така сме доволни, че бившият шампион на Уимбълдън - Андре Агаси, се завърна в All England Club като глобален посланик на "Lavazza".
С течение на времето много шампиони и професионалисти са работили с Lavazza като посланици - Pat Cash, Goran Ivanisevic, Caroline Wozniacki и Thanasi Kokkinakis. Тази година не е изключение, тъй като великият Андре Агаси се присъединява към Lavazza като глобален посланик във всичките четири турнира от Големия шлем, като лице на всичко, което компанията прави с тениса.

Големите акредитиви на Агаси включват над 60 титли от турнира ATPWorld Tour, включително осем титли от Grand Slam, и класиран за световен номер 1 шест пъти - добър мач за Lavazza, като един от най-големите производители на кафе в света, поднасяйки италианско качество в над деветдесетте страни.

Известният любител на кафе, Агаси, споделя: "Първото нещо, което правя сутрин, е да пия чаша чисто кафе, което ми помага да започна деня си отлично. В автобиографията си пиша за дългогодишната ми любов към кафето, така че е съвсем естествено за мен да бъда партньор на Lavazza, която е била начело на индустрията от първия ден. Lavazza не само е измислила сместа за кафе преди повече от 120 години, но работи и със страст да предложи най-доброто качество и автентично италианско кафе, което съм познавал и обичал от десетилетия ".

Задълбочавайки глобалния ангажимент на компанията към тениса, Lavazza запазва позицията си като единствената световна марка за храна и напитки, която се включи едновременно във всичките четири турнира от Големия шлем Roland Garros, US Open и Australian Open и Wimbledon.

@LavazzaUK

За Lavazza

Lavazza присъства в 90 страни по целия свят и е шестата по големина компания за изпичане на кафе. Иновациите са част от ДНКто на основаната през 1895 г. от Луиджи Лаваца компания. Влечението на г-н Лаваца към кафето играе огромна роля в развитието и специализирането на кафе индустрията, включително откриването на смеските от кафе. Може би иновациите и многообразието на сортовете кафе Lavazza е причината за глобалната популярност на марката – има подходящо кафе Lavazza за всеки вкус.

Катeгории: