Отвъд чаша кафе Lavazza.... Окрийте как да направите специален подарък

Октомври, 2017 - Възможно ли е да научите какво е необходимо, за да бъдете креативни? Понякога е достатъчно да се огледате, за да отключите въображението си. Дори ако това не се отнася за всички, сигурни сме, че става малко по-естествено с малко помощ.

Както се вижда от нарастването на популярността на зелените теми, хората винаги търсят нови и нови начини за рециклиране на използваните продукти, така че да ѝм осигурят някаква друга употреба. Чрез постоянния стремеж за развитие на умения за творчество, иновации и гъвкавост от самото начало, Lavazza се фокусира върху етиката и устойчивостта и се ангажира с това да намали загубата на естествени материали и да насърчи рециклирането и повторното използване.

Тук сме с идеята да превърнем обикновена опаковка Lavazza в нещо много специално: функционална и удобна чанта. Жените обичат дамските чанти, които често са едни от най-привлекателните ѝм принадлежности. А ако чантата може да бъде персонализирана и ръчно направена, тя става крайно желана!

С около 25 използвани пакетчета, Lavazza прави всичко това възможно... Мислили ли сте някога да изненадате приятелка с неочакван подарък? Не би ли било хубаво да подготвите ръчно изработен подарък за Коледа или да създадете специален подарък за годишнина?

Пакетчетата за кафе на Lavazza са изработени от здрав лъскав материал, който е подходящ за създаване на удобни чанти и за добавяне на уникален цвят на външния вид.

Ще ви покажем как да направите чантата си само в осем стъпки с удобна инфографика.

Използвахме опаковките Qualità Oro за златната чанта, Crema e Gusto (Gusto Classico) и QualitàRossa за многоцветната, но можете да изберете вашите опаковки според вашия любим цвят чанта.

Сред продуктите на QualitàRossa, използвахме и тези с двойна опаковка с бяло покритие, които са по-леки, но могат да се използват заедно с обикновените опаковки.

Можете да видите двете творения в долната част на инфографията: златна чанта, направена само с пакети от Qualità Oro и многоцветна, създадена с другите кафе-пакети, споменати по-горе.

Сега зависи от Вас да изберете кафе Lavazza и предпочитаните от Вас цветове: вложените усилия и всеотдайност ще си струват!

Катeгории: