Промоционални полети от София и Варна до Истанбул

10 октомври 2017 г., София. За втора поредна година Turkish Airlines предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от София и Варна до Истанбул на ексклузивна цена, стартираща от 99 евро с включени летищни такси и такса обслужване.

Промоцията на Turkish Airlines дава възможност на клиентите на авиокомпанията да посетят най-големия град в Турция – нейното икономическо, културно и историческо сърце, през периода 1 ноември 2017 г. – 31 март 2018 г. с билети, закупени от 10 октомври до 31 октомври 2017 г. В специалната най-ниска на пазара цена са включени всички данъци и основни и допълнителни такси, без скрити такси при резервация и плащане.

Благодарение на специалната оферта пътниците от България ще могат да посетят Истанбул по бизнес пътувания, на туристически трипове или да посрещнат там Новата 2018 година. Възползвайки се от ексклузивната тарифа от 99 евро за двупосочен самолетен билет Варна – Истанбул и 109 евро за двупосочен самолетен билет София – Истанбул, клиентите на Turkish Airlines ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на авиокомпанията в икономична и в бизнес класа.

„Също като миналата година и тази предлагаме на нашите клиенти изключителна цена за двупосочни билети от София и Варна до Истанбул. Специалната оферта за този период от годината, през който се пътува активно по всякакви поводи, е доказателство за клиентски ориентираната ни политика – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – Така предоставяме отлично обслужване на възможно най-добрите цени.“

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, е четиризвездна авиокомпания с 328 пътнически и товарни самолета и полети до 300 дестинации по целия свят, от които 251 международни и 49 вътрешни линии.
В проучването на Skytrax през 2017 г. Turkish Airlines е избрана за „Най-добра авиокомпания в Европа“ за шеста поредна година и за „Най-добра авиокомпания в Южна Европа“ за девети пореден път. През 2010 г. печели международната награда за „Най-добро кетъринг обслужване в икономична класа“, през 2013, 2014, 2016 и 2017 г. – за „Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа“ и „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“, през 2015 и 2017 г. – за „Най-добра обстановка за почивка в бизнес класа“, а през 2016 г. – за „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“ и „Най-добро кетъринг обслужване на борда на бизнес класа“.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията http://www.turkishairlines.com/ или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 450 ежедневни полета до 1300 летища в 190 страни.

За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc., тел. 02/ 818 70 10 и turkishairlines@m3bg.com.

Катeгории: