Unique Estates разширява екипа си от експерти

18 октомври 2017 г., София. Консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates посреща трима нови консултанти в своя екип от експерти. Това са Бистра Георгакиева, Анастасия Петрова и Мануела Иванова. Всички те имат богат опит в областта на продажбите и недвижимите имоти и ще работят по обширното портфолио от луксозни имоти, предлагани от компанията.

„Разгръщането на екипа ни е продиктувано, от една страна, от увеличения брой клиентски запитвания, огледи и сделки в страната през последната половин година. От друга, то е логична стъпка за разширяване дейността на нашата компания след присъединяването й към най-голямата международна мрежа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio, с което бизнесът на нашата компания излиза извън България, среща високи чуждестранни изисквания и отговаря на световни стандарти“, сподели Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates.

Бистра Георгакиева е юрист по образование с опит като технически асистент в адвокатска кантора и с двегодишен стаж в Софийски градски съд. Владее английски и френски език и притежава отлични комуникационни и организационни умения. Бистра има професионален опит и в сферата на интериорния дизайн. В свободното си време се занимава с голф, конна езда и обича да пътува.

Анастасия Петрова има дългогодишен опит в сферата на туризма. Занимавала се и с психология и интериорен дизайн. Завършва специалностите „Публична администрация“ и „Индустриален мениджмънт“ в Минно-геоложкия университет. Владее английски, френски, турски и руски език. Нейно хоби са йога и катерене.

Мануела Иванова е заемала мениджърски позиции в международни компании и е отговаряла за връзките с ключови корпоративни клиенти в България и чужбина. Тя е бакалавър по „Маркетинг“ и магистър по „Бизнес администрация“ и „Интериорен дизайн“ от Нов български университет. Има опит в сферата на архитектурата, строителството и недвижимите имоти. Владее английски език и обича разходките в планината.

За Unique Estates:

Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 11 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти. Компанията е част от холдинга AG Capital, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти. През 2016 г. Unique Estates стана ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio.

Повече за Unique Estates може да откриете на: http://www.ues.bg/

Катeгории: