1000 лева средна брутна заплата в Си Комерсиал 7 ЕООД, отдел „Производство“

26 октомври 2017 г., Самоков. Една от водещите български компании в производството на сладкарски и захарни изделия Си Комерсиал 7 въвежда нови нива на възнаграждения за служителите си. Така средната брутна заплата за работещ в производството ще бъде 1000 лв. Заплащането в самоковската фирма се формира на базата на въведена мотивационна система, обвързана с резултатите.

Новите по-високи заплати са резултат от стремежа на ръководството на компанията непрекъснато да подобрява условията на труд и да поддържа ползотворна и благоприятна работна среда. Като част от политиката си, насочена към служителите, Си Комерсиал 7 инициира редица обучения и програми за повишаване на професионалната квалификация, в които всеки желаещ може да се включи. Заемащите ръководни позиции пък имат възможност да завършат бакалавърска програма в Университета по хранителни технологии в Пловдив, като разходите се поемат от компанията. В момента 7 души изучават бакалавърска и магистърска програма, а още 30 души предстои да преминат обучение за придобиване на професионална квалификация в УХТ.

„Изключително много уважаваме и ценим труда на нашите служители. Те са двигателят на Си Комерсиал 7, на тях се дължи успехът на компанията. За мен е изключително важно колегите ни да се чувстват щастливи и удовлетворени на работното си място. Непрекъснато работим по различни проекти за повишаване на квалификацията и мотивацията на хората от екипа и вярвам, че вървим в правилната посока. Аз лично се стремя непрекъснато да съм близо до служителите ни и да се включвам в производствения процес заедно с тях“, коментира Сотир Немов, собственик на Си Комерсиал 7.

Отскоро компанията въведе практиката представители на администрацията да участват в производството. Те се включват в работата на смени на база месечен график и помагат на колегите си, които произвеждат богатия асортимент на Си Комерсиал 7.

Поради разширяване на дейността си фирмата търси да назначи допълнителни служители. Повече информация за кандидатстването и условията на труд може да се открие на hr@si-7.com, 0722/98141, 0722/98140, 0885/ 688 168, на място в отдел Човешки ресурси, гр. Самоков, ул. „Софийско шосе“ 9, Бизнес парк „Рила“.

Катeгории: