Интерактивният канал Gametoon HD разширява дейността си в България

06 ноември 2017, София. Развлекателният канал Gametoon HD е достъпен и за потребителите на българския телекомуникационен оператор Networx. Компанията вече е част от нарастващия брой телевизионни оператори, залагащи на канала, сред които е и Булсатком.

Gametoon HD е световно познат сред младите хора интерактивен канал, изцяло насочен към игрите и електронните спортове. Платформата предоставя на зрителите си уникалната възможност да се състезават с останалите, като играят на мобилните си устройства и споделят резултатите си в ефир. Като допълнение се представят и ревюта на множество популярни игри, турнири, стриймове, както и информация за най-доброто от интернет пространството. Gametoon HD се радва на широка популярност у нас, като каналът вече е достъпен за още повече хора благодарение на партньорството с Networx.

„Като част от електронните спортове, турнирите за видео игри, в които участват професионални играчи, са новата световна мода, завладяла младите. По тази причина сме изключително радостни и развълнувани да добавим канала Gametoon HD към нашата линия“, заяви Мартин Драганов, търговски директор на Networx.

Networx е създадена през 2000 г. от група студенти от Русенския университет „Ангел Кънчев“. С изключително динамично развитие и иновации, към днешна дата компанията е национален телеком, като изградените мрежи покриват хиляди домакинства.

Освен Gametoon HD, абонатите на оператора могат да се наслаждават и на редица други филмови и тематични канали на SPI International – FilmBox Extra HD, FilmBox Plus HD, FilmBox Art House, FightBox HD, Fast & FunBox HD, DocuBox HD, FashionBox HD, 360 TuneBox HD и два канала за възрастни – Erox HD и Eroxxx HD. Всички те, заедно с новото попълнение, са част от Премиум пакета, предлаган от Networx.

Катeгории: