Зрелищното световно кикбокс шоу King of Kings Hero’s World Series на живо по FightBox HD

16 ноември 2017 г., София. King of Kings (КОК), един от най-известните световни кикбокс шампионати, се завръща в българския ефир, предаван на живо от Вилнюс, Литва, в събота, 18 ноември 2017 г., от 19:00 часа българско време.

КОК е отново във Вилнюс и това означава огромни тълпи от фенове и вълнуващи двубои, водени съгласно правилата на кикбокса и ММА. Основото събитие ще бъде сблъсъкът в тежката категория между литовския герой Томас Пакутинскас (13 – 12) и японската ММА и джудо легенда Сатоши Иши (16 – 8 – 1). Макар Пакутинскас да имаше спорни противници в последните си КОК битки, сега ще бъде подложен на истинско изпитание от бившия тихоокеански златен медалист. Иши е побеждавал някои от най-добрите бойци, сред които К-1 легендата Жером Ле Банне, шампионът тежка категория Том Силвия и известният ММА боец Джеф Монсън. Ако победи сегa, в родния си град, Пакутинскас ще докаже, че е боец тежка категория от световна класа.

Програмата включва и завръщането на Иганс Барисас от Литва, който ще се изправи срещу гръцкия боец Константинос Скардули в ММА бушидо битка. Барисас е победител в последните си 7 битки и се надява да продължи щастливата серия и на 18-и.

Пълната програма на събитието може да намерите по-долу:

КОК Hero’s World Series по FightBox HD:

-Полуфинал на Турнира по кикбокс, категория 65 кг, Двубой 1
Миндагос Пакевициус (Литва) срещу Мартинас Даниъс (Литва)

-Полуфинал на Турнира по кикбокс, категория 65 кг, Двубой 2
Узлубек Зукхуров (Узбекистан) срещу Арвидас Герв (Литва)

-Кикбокс, категория 77 кг
Чико Куаши (Холандия) срещу Мантас Станкис (Литва)

-Кикбокс, категория 65 кг
Матеус Ражевски (Полша) срещу Игор Осинин (Литва)

-ММА, категория 68 кг
Константинос Скардули (Гърция) срещу Иганс Барисас (Литва)

Основно събитие в програмата:

-ММА, категория 93 кг
Сатоши Иши (Япония) срещу Томас Пакутинскас (Литва)

King of Kings представя събития от най-високо ниво, като среща спортисти от световна класа с най-запалените фенове на бойните спортове на най-големите арени в света. КОК има широка фен база заради своя характер, динамика и спонтанност. FightBox HD е асоцииран партньор на излъчването за тези събития.

В допълнение към излъчването на живо по FightBox HD канала в над 40 страни, King of Kings ще може да се гледа онлайн от абонати на FilmBox Live и ще се стриймва на www.fightboxlive.com на цена от 7.90 лв. (€3.99).