Mix Fight Championship #23 на живо по FightBox HD

27 ноември 2017 г., София. 23-тият Mix Fight Championship (MFC) – най-големият шампионат по смесени бойни изкуства в Германия, се завръща във Франкфурт. Зрелищното събитие ще бъде предавано на живо в българския ефир по FightBox HD на 2 декември от 22:00 часа. Шампионатът включва турнир с четирима души всеки срещу всеки, едни от най-големите имена на бойните спортове в Европа и очакваното събитие – битката за титлата шампион по кикбокс в категория 78.5 кг.

Четирима от най-добрите спортисти в категория 64.5 кг ще се срещнат в турнир всеки срещу всеки съгласно правилата на кикбокса, като FightBox HD ще предава на живо финалните битки. След това ще бъде излъчено топ събитието на Mix Fight Championship #23 – мачът за титлата шампион в категория 78.5 кг, в който Реджиан Ерсел от Холандия ще се изправи срещу настоящия шампион Дарил Ситман.

По време на 21-вото издание на шампионата Ерсел триумфира в турнира от четирима души, като победи и в двата двубоя, въпреки че беше със счупен нос. Той си спечели правото да се изправи срещу сегашния шампион, който е един от най-опасните бойци в категорията. Зрителите ще станат свидетели и на сблъсъка на звездата и бивш К-1 шампион в Макс категория – Енрико Кел, с ветерана Уорън Стевеманс в съпровождащия топ събитието мач.

Пълната програма на Mix Fight Championship #23 може да намерите по-долу:

Боеве на живо по FightBox HD:

Финали в турнира по кикбокс, категория 64.5 кг, 3 х 3 минути
Победител А срещу Победител Б

Кикбокс, категория 95 кг
Макс ван Хелдер (Холандия) срещу Оскар Соколовски (Полша)

Битка за шампионската титла по муай тай, категория 68 кг
Джейк Пърди (Англия) срещу Юри Кел (Германия)

Кикбокс, категория 86 кг
Атакан Арслан (Турция) срещу Гилермо Блокланд (Холандия)

Кикбокс, категория 78.5 кг
Сергей Браун (Полша) срещу Бартош Заяц (Полша)

Кикбокс, категория 70 кг
Ванг Муа (Китай) срещу Хасан Той (Турция)

Кикбокс, категория 100+ кг
Тарик Кхабез (Холандия/ Мароко) срещу Джанис Стофоридис (Гърция)

Кикбокс, категория 100+ кг
Владимир Ток (Русия/ Германия) срещу Абдърхман Кулибали (Франция)

Акцент в програмата:

Кикбокс, категория 72.5 кг
Енрико Кел (Германия) срещу Уорън Стевеманс (Южна Африка)

Основно събитие в програмата:

Битка за шампионската титла по кикбокс, категория 78.5 кг
Дарил Ситман (Суринам) срещу Реджиан Ерсел (Холандия)

Кикбокс, категория 86 кг
Кристиан Екерлин (Германия) срещу Витълд Мияк (Полша)

Без значение каква дисциплина предпочитате, Mix Fight Championship, бившият Mix Fight Gala, има по нещо за вас. Неразделна част от германската бойна сцена, MFC вече 12 години пълни залите и предоставя първокласни развлечения и битки от световна класа. FightBox HD е асоцииран партньор на излъчването за тези събития.
В допълнение към излъчването на живо по FightBox HD канала в над 40 страни, Mix Fight Championship #23 ще може да се гледа онлайн от абонати на FilmBox Live и ще се стриймва на www.fightboxlive.com на цена от 7.90 лв. (€3.99).

Катeгории: