Състоя се тазгодишният турнир по нощен волейбол

20 декември 2017 г., София. Над 300 души посетиха тазгодишния турнир по нощен волейбол в „Овергаз арена“. По време на събитието игрището, топките и мрежите бяха боядисани с флуоресцентна боя, а играта се проведе под специално осветление, от което основните елементи светеха в тъмното. Организатор на турнира бе Волейболна академия „Стойчев-Казийски“.

Турнирът по нощен волейбол е много чакано събитие в спортните среди и се организира за втора поредна година. Този път то бе открито с видео поздрав от Радостин Стойчев, а играчите от отбора на Azimut Modena Volley поздравиха всички присъстващи с „Честита Коледа“. По време на турнира се проведоха 24 мача, в които взеха участие 7 отбора.

„Целта на академията е да научи децата не просто да бъдат добри спортисти, а да им даде важни житейски уроци – сподели Радостин Стойчев. – Подобен тип събития ни дават възможност да се опознаем по-добре, да бъдем по-сплотен екип и да се позабавляваме, разбира се.“

Накрая на турнира по нощен волейбол се появиха Дядо Коледа и Снежанка, облечени в български носии, и раздадоха куп подаръци на децата.