Бритиш Американ Табако България е „Най-добър работодател за 2017 г.“

26 януари 2018 г., София. Бритиш Американ Табако България бе отличена за най-добър работодател за 2017 г. от консултантската компания Aon България. Националното проучване се провежда за единадесета поредна година по световно утвърдена методология и в него взимат участие десетки хиляди служители на компании от цялата страна. БАТ България получи приза в категорията за предприятия с брой заети лица до 250 служители.

БАТ България е оценена като отличен работодател по 4 основни критерия за устойчив бизнес с изключително високи резултати, значително надвишаващи средните за страната и сектора на бързооборотните стоки. Компанията получава 95% одобрение от своите служители по отношение на индекса „Ангажираност“ при средна стойност за страната от 68%. По отношение на категорията „Лидерство“ резултатите на БАТ са 94% при обичайни 66% за България. За „Култура на високо представяне“ компанията получава 96% подкрепа при 63% средни за страната, а „Работодателската марка“ е оценена с престижните 99% при регулярна стойност за България от 76%.

„Ангажираността на служителите и развитието на компанията вървят ръка за ръка. Екипният дух, ентусиазмът и всеотдайността на нашите служители са от ключово значение за успеха ни на пазара“ – заявиха от компанията.

За Бритиш Американ Табако България
Бритиш Американ Табако България е представителство на мултинационалната тютюнева компания Бритиш Американ Табако АД с марки, продавани на над 200 пазара в цял свят. През последните 4 години БАТ е най-бързо развиващата се тютюнева компания в България по отношение на пазарен дял. Част от нейното портфолио са едни от най-известните световни марки – Dunhill, Vogue, Lucky Strike и Rothmans. Считано от 2017 г., БАТ България заема лидерската позиция на пазара след придобиването на силни местни марки като Victory и Eva.

Катeгории: