King of Kings Hero’s World Series се завръща на живо от Латвия по FightBox HD

23 февруари 2018 г., София. Световно познатият шампионат King of Kings (КОК) ще бъде предаван отново на живо в българския ефир по FightBox HD от столицата на Латвия – Рига. Зрителите ще могат да се насладят на грандиозното шоу, което ще се излъчи по специализирания спортен канал в събота, 24 февруари, от 19:00 часа.

Освен на живо по FightBox HD, King of Kings ще може да се гледа онлайн от абонати на FilmBox Live и ще се стриймва на www.fightboxlive.com на цена от 7.90 лв. (€3.99). Съботният турнир включва шест двубоя, водени съгласно всички правила на КОК. В основната битка в категория до 73 кг сблъсъкът е между Мароко и Латвия – Соуфиан Абделкалек се изправя срещу местния фаворит Кристапс Булмейстарс. Латвиецът има зад гърба си многобройни престижни победи, но му предстои сериозно изпитание на ринга. Неговият сънародник Рейнис Порозов също е част от програмата на КОК Hero’s World Series. Талантливият кикбоксьор е любимец на публиката и със сигурност ще привлече много поддръжници в своя ъгъл, но дали това ще е достатъчно, за да победи Тони Рубио?

Пълната програма на събитието може да намерите по-долу:

КОК Hero’s World Series по FightBox HD:

Основен двубой:

• Кикбокс категория 73 кг, 3 х 3 минути
Соуфиан Абделкалек (Мароко) срещу Кристапс Булмейстарс (Латвия)

Допълнителни двубои:

• Бокс категория 61.2 кг, 6 х 3 минути
Оскар Фико (Унгария) срещу Арчом Рамлавс (Латвия)

• ММА категория 77 кг, 3 х 5 минути
Витолд Йегело (Литва) срещу Харалд Лепин (Латвия)

• Кикбокс категория 85 кг, 3 х 3 минути
Томас Степонекевиус (Литва) срещу Алексис Маризихинс (Латвия)

• ММА категория 63 кг, 3 х 5 минути
Ставрос Григорио (Кипър) срещу Данилс Весненокс (Латвия)

• Кикбокс категория 65 кг, 3 х 3 минути
Лукас Лезицки (Полша) срещу Янис Фрейманис (Латвия)

• Кикбокс категория 93 кг, 3 х 3 минути
Тони Рубио (Испания) срещу Рейнис Порозов (Латвия)

King of Kings е един от най-известните и гледани кикбокс турнири в света. Той събира на ринга едни от най-добрите бойци и предлага на зрителите неподражаеми напрегнати битки, силни емоции и висок адреналин. FightBox HD е асоциираният партньор на излъчването на тези събития.