Българско участие на световния турнир King of Kings

23 март 2018 г., София. На 24 март, от 19:30 часа, популярният канал за бойни спортове FightBox ще излъчи пряко зрелищния международен шампионат King of Kings. Този път турнирът се завръща в Кишинев, Молдова, а в него ще участва и носителят на редица спортни отличия – българинът Християн Андонов. Зрителите ще могат да проследят събитието и онлайн на www.fightboxlive.com или като се абонират за FilmBox Live и се възползват от цял месец безплатно ползване на услугата.

След като преди броени дни 8000 фена на бойните изкуства присъстваха на зрелищното шоу във Вилнюс, King of Kings се пренася в столицата на Молдова. Зрителите на FightBox ще могат да се възползват от възможността да проследят в реално време развръзката на 5 изключително оспорвани двубоя, част от Hero’s World Series.

Във вълнуваща и напрегната битка зрителите на FightBox ще могат да гледат и подкрепят българския атлет – Християн Андонов. Той ще излезе на ринга на King of Kings в двубой за място на финалите срещу Исам Лазиби. Другият полуфинал за вечерта ще се проведе между Валдис Белявский и Дмитрий Сирбу. Победителите от двата сблъсъка ще премерят сили в решителен двубой, който ще определи шампиона на вечерта. Спечелилият ще получи и правото да се изправи срещу настоящия King of Kings шампион в категория перо – Станислав Ренита.

За първи път в историята на шампионата ще бъде определена и жена шампион. Битката е между Езма Хашас от Холандия и Надежда Канцир от Молдова. Двете дами най-после ще се изправят една срещу друга и то със сериозен стимул за победа – титлата в категория 51 кг.

Пълната програма на събитието може да намерите по-долу:

• WGP кикбокс, категория 65 кг – полуфинал 1,
Валдис Бeлявский (Беларус) срещу Дмитрий Сирбу (Молдова)

• WGP кикбокс, категория 65 кг – полуфинал 2
Християн Андонов (България) срещу Исам Лазиби (Молдова)

• Кикбокс, категория 71 кг
Джовани Спану (Италия) срещу Виталий Матей (Молдова)

• Кикбокс, категория 95 кг
Данут Хърду (Румъния) срещу Александър Бадуджа (Молдова)

• Двубой за женската титла, категория 51 кг
Езма Хашас (Мароко/Холандия) срещу Надежда Канцир

King of Kings е един от най-популярните международни турнири сред феновете на бойните изкуства от целия свят.

Катeгории: