Tatneft Cup на живо от Русия по FightBox HD

27 април 2018 г., София. Турнирът по кикбокс Tatneft Cup се завръща днес, петък, на живо по FightBox HD от 19:00 часа – този път от Казан, Русия. Tatneft е една от най-добрите организации за кикбокс в света и като такава ще представи на любителите на бойните спортове нова доза адреналин и силни емоции. Зрителите ще могат да проследят събитието и онлайн на www.fightboxlive.com или като се абонират за FilmBox Live и се възползват от седмица безплатно ползване на услугата.

В първото за тази година състезание от турнира ще се състоят осминафиналите в категориите от 70 кг, 80 кг и 90 кг, в които ще участват едни от най-добрите кикбоксьори и муай тай атлети. Впоследствие така ще стане ясно и кои от тях ще се изяват на големия финал през декември.

В основния двубой един от най-известните руски кикбоксьори, Роман Маилов, ще се изправи срещу Бекжан Матисаев от Киргизстан. Също така полякът Марчин Боднар, състезаващ се в тежка категория, ще излезе на ринга срещу Шон Толуе от Турция. Боднар е изгряваща звезда на полската сцена и се стреми да си създаде репутация и в световен мащаб. Неговият противник пък е опитен муай тай състезател, който има за цел да се изкачи в ранглиста на турнира с голяма победа.

Пълната програма на събитието може да намерите по-долу:

• Бекжан Матисаев (Киргизстан) срещу Роман Маилов (Русия)
• Али Ел Амери (Мароко) срещу Джавохир Елбоев (Узбекистан)
• Дженън Потурак (Босна и Херцеговина) срещу Рустам Азимов (Узбекистан)
• Рхасан Мухареб (Дания) срещу Рустам Базаров (Русия)
• Емануеле Лулай (Италия) срещу Александър Дмитренко (Русия)
• Марчин Боднар (Полша) срещу Шон Толуе (Турция)

Tatneft Cup събира на един ринг в легендарната Tatneft Arena едни от най-добрите бойци от разнородни бойни спортове като кикбокс, муай тай, таекуондо, киокушин карате и други. FightBox HD е асоциираният партньор на излъчване на тези събития.