Honor и международният турнир за екстремни спортове FISE предизвикват смелите

18 май 2018 г., София – Honor, модерната, младежка марка за смартфони, е спонсор на престижния международен фестивал за екстремни спортове FISE (Festival International des Sports Extrêmes). Световните серии – FISE World Series стартираха на 9 май 2018 г., и в момента са по френската част на трасето в Монпелие.

Honor стартира спонсорството си за FISE през 2014 г. и стана глобален стратегически партньор на събитието през 2016 г. Като едно от „смелите сътрудничества“ на Honor, насочено към младото поколение и младите по душа, FISE представлява вълнуващо приключение на спорта и иновациите, където спортистите могат да се изправят срещу нови предизвикателства, да покажат какво могат и дори да надскочат своите възможности!

„Спортистите, които участват във FISE, олицетворяват нашия слогат „За смелите“ – коментира Джордж Дзао, президент на Honor. Основна цел на бранда Honor е да изгради силна връзка с младото поколeние по цял свят, като им предоставя възможности да направят начина си на живота по-вълнуващ.“

Като марка, която е създадена за младо поколение, Honor предлага възможности за промяна на начин на живот за всеки, който се чувства млад по душа, въвеждайки съвременни технологии в областта на музиката, онлайн спортове, фотографията и спорта чрез партньорства.

Петдневното събитие FISE събира всяка година повече от 2700 ентусиазирани екстремни спортисти от цял свят. Професионалисти и аматьори се състезават заедно в седем категории екстремни спортове: уейкбординг, велосипеден мотокрос (BMX), скейтбординг, ролерблейдинг, състезание със скутери, планинско колоездене и паркур.

Катeгории: