Весела Илиева с награда „Изпълнителен директор на годината“ от „100-те НАЙ“

22 май 2018 г., София. Весела Илиева, Управляващ партньор на консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates, спечели престижната награда „Изпълнителен директор на годината“ на ежегодния конкурс „100-те НАЙ“, организиран от AG Capital. На изискана церемония Холдингът събра на едно място най-добрите си служители и отличи най-успешните им практики през изминалата година за единадесети пореден път.

„Тази награда е едно от най-големите признания за мен както в професионален, така и в личен план, защото е доказателство за доверието и високата оценка не само на моята работа, но и на успехите на целия екип на Unique Estates. Безкрайно благодарна съм за това отличие, както на AG Capital, така и на служителите си. Те са хората, които ежедневно ме вдъхновяват да продължавам да давам най-доброто от себе си с неспирния си стремеж заедно да открием мечтания дом на всеки клиент, избрал нашите услуги“, сподели Весела Илиева.

Другите награди от „100-те НАЙ“
Unique Estates взе наградата на „100-те НАЙ“ и в категорията „Бизнес между компаниите в холдинга“. Най-добрият служител на AG Capital за 2017 г. също е от Unique Estates – това е старши партньорът Галина Грудова. За „Сделка на годината“ на AG Capital бяха отличени още двама членове на екипа – Грациела Миладинова, мениджър екип, и Анна Тонова – консултант.

Наградите на Unique Estates Annual Gala
За да отбележи една успешна и активна финансова година, няколко дни по-рано Unique Estates организира тържествена гала церемония с награди за своите най-добри служители. Компанията лидер в луксозния сегмент отличи постиженията на екипа си в следните категории:

„Партньор на 2017 г.“

Първо място – Галина Грудова
Второ място – Красимира Николова
Трето място – Грациела Миладинова

„Екип на 2017 г.“

Първо място – Галина Грудова, Теодора Биволарска, Стефан Димитров, Рени Цоловска, Евелина Костакева, Мариана Тальокова, Бистра Георгакиева
Второ място – Красимира Николова, Илияна Барлиева, Бистра Харизанова, Иван Тонев, Марина Людмилова, Марина Йолова, Албена Зафирова
Трето място – Илонка Стоянова, Иванка Томова, Грозделин Грозданов, Пепа Петрова, Алтен Алиева, Мануела Иванова, Анастасия Петрова, Калина Бояджиева

„Мениджър на 2017 г.“ – Красимира Николова

„Брокер с най-голям оборот за 2017 г.“

Първо място – Бистра Харизанова
Второ място – Евелина Костакева
Трето място – Анна Тонова

„Брокер с най-голям брой сделки за 2017 г.“

Първо място – Евелина Костакева
Второ място – Пепа Петрова
Трето място – Теодора Биволарска

„Сделка на 2017 г.“

Първо място – Грациела Миладинова и Анна Тонова
Второ място – Илияна Барлиева и Красимира Николова
Трето място – Евелина Костакева и Бистра Харизанова

„Специална награда за сделки с особено значим принос за компанията“

Комплекс „Сан Стефано Плаза“ – Мануела Иванова и Надежда Захариева
Небостъргачите „Милениум Тауърс“ – Мариана Тальокова и Иванка Томова

„Консултант с най-голям ръст в оборота за 2017 г. спрямо 2016 г.“

Първо място – Анна Тонова
Второ място – Бистра Харизанова
Трето място – Даниела Тонова

„Най-ефективен консултант за 2017 г.“ – Станислава Лефтерова

„Customer Champion за 2017 г.“ – Грозделин Грозданов

„Специална награда за основен принос в развитието на компанията“ – Милен Маринов

„Брокерски дебют на годината“ – Мануела Иванова, Бистра Георгакиева, Анастасия Петрова, Орлин Невенкин

„Административен служител на 2017 г.“ – Елеонора Личева

„Най-добър колега за 2017 г.“ – Божана Филчева и Добрин Банков

Резултати на Unique Estates за 2017 г.
Гала събитието на Unique Estates очерта равносметка за стабилен ръст в приходите на компанията и увеличена активност както при продажбите, така и при наемния пазар на имоти. Данните от годишното отчитане на агенцията демонстрират резултати, превъзхождащи успехите на компанията от последните две години, като отбелязват не само ръст на оборота спрямо 2015 и 2016 г., но и значително повишен среден приход от сделки при всеки един от екипите от брокери на Unique Estates.

За Unique Estates:
Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 12 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти. Компанията е част от холдинга AG Capital, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти. През 2016 г. Unique Estates стана ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio.
Повече за Unique Estates може да откриете на: www.ues.bg

За „100-те НАЙ“:
Наградите „100-те НАЙ“ са ключово събитие за холдинга AG Capital. Това е церемония, която отчита резултатите на Групата за изминалата година и отличава най-успешните компании, изпълнителни директори и служители.
Повече за AG Capital може да откриете на: http://www.agcapital.bg/

Катeгории: