Ново меню на борда на Turkish Airlines

01 юни 2018 г., София. Turkish Airlines, авиокомпанията, носител на редица световни отличия за своите кетъринг услуги, вече предлага изцяло ново меню на борда на всички свои полети на кратки разстояния, сред които е и София – Истанбул. Сега то е още по-богато и разнообразно и предлага на пасажерите избор между няколко вкусни варианта както за закуска, така и за обяд и вечеря.

В съответствие с мотото на авиокомпанията, новото меню мотивира пътуващите с Turkish Airlines да разширят своя свят и ги отвежда на своеобразна кулинарна обиколка около света. Вдъхновено от идващите топли месеци, то залага на свежи плодове и зеленчуци, като предлага по нещо както за любителите на сладкото, така и за тези, предпочитащи солени ястия. Пътниците на Turkish Airlines имат възможността да се насладят на любими класически ястия като салатите „Капрезе“ и „Цезар“, но и на домашно приготвени десерти, които ще зарадват и най-големите кулинарни ценители. Приятната комбинация от вкусове е допълнена от умело подбрана селекция от апетитни сандвичи, включваща както месни, така и вегетариански опции.

Новото меню е част от непрестанния стремеж на Turkish Airlines да обогатява и развива своите услуги така, че да превърне пътуването на своите клиенти в несравнимо и незабравимо преживяване. Авиокомпанията непрекъснато увеличава своята глобална маршрутна мрежа, добавяйки нови дестинации, които могат да посетят и пътуващите от България, благодарение на удобния полет от София до Истанбул, който трае едва 50 минути и се изпълнява цели 18 пъти седмично.

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, разполага с 326 пътнически и товарни самолета и полети до 303 дестинации по целия свят, от които 254 международни и 49 вътрешни линии в 121 държави.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията http://www.turkishairlines.com/ или в социалните ѝ профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, внимание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 500 ежедневни полета до 1321 летища в 193 страни. Повече информация за Star Alliance може да намерите на официалния уебсайт www.staralliance.com.

Катeгории: