Actimel вече и в България

11 юни 2018 г., София. Популярната млечна напитка Actimel се присъедини към богатото портфолио от продукти на „Данон България“. Actimel е наличен в четири вкусови комбинации във всички големи търговски вериги в страната.

Млечнокиселата напитка съдържа 10 милиарда от пробиотичната бактерия Lactobacillus Casei Danone и витамини B6 и D. Витамините B6 и D подпомагат нормалното функциониране на имунната система.

Предлага се в пакет от четири бутилки по 100 мл всяка, които са изключително удобни за директна консумация от хората, които са в непрекъснато движение и имат активен начин на живот. Българските потребители могат да се насладят на четири свежи вкуса – оригинален, ягода, горски плодове, мултивитамин.

„За нас е изключително удоволствие да предложим на българския пазар обичана в цял свят марка млечни продукти като Actimel – сподели Даниела Узунова, директор на „Данон България“. – Това са продукти за един добър старт на деня, съдържащи витамини B6 и D, които подпомагат нормалното функциониране на имунната система.“

Actimel е поредният вкусен продукт, предлаган на пазара от „Данон България“, който е вдъхновен от самите потребители, техния начин на живот и навици. От дебюта си в Белгия през 1994 г. до днес, Actimel е предпочитан избор на европейските потребители.

За „Данон България“
„Данон България“, клон на Danone Group, е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. Мисията на „Данон“ е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят.

Катeгории: