Нов хитов сериал започва по FilmBox

12 юни 2018 г., София. От днес (вторник) българската публика ще има възможността да се наслади на международния хитов сериал „Сърдечният тип“ (The Heart Guy), познат и под името „Докторе, докторе“ (Doctor, doctor). Още при своя дебют през 2016 г., продукцията пожъна мигновен успех и спечели феновете по целия свят. Сега FilmBox кани родните зрители да проследят историята на д-р Хю Найт — брилянтен, но арогантен сърдечен хирург от Сидни, който е убеден, че е най-добрият в това, което прави, и затова никакви правила не важат за него. Скоро той разбира, че това не винаги е достатъчно.

Както често се случва и в реалния живот, историята преживява обрат — безкрайните партита и небрежният начин на живот костват на чаровния специалист правото му да извършва операции. За щастие му е позволено да запази лиценза си при условие, че за една година практикува медицина далеч от изкушенията на бурния градски живот. Така д-р Хю Найт се завръща в родния си град, където започва работа в малката клиника, намираща се там. Новият му живот стартира с премеждия, когато разбира, че бившата му приятелка е омъжена за брат му, но въпреки това тя все още има чувства към него.

Сериалът е изпълнен с много смях, комични истории и нотка свежа драма. Въпреки че докторът е в центъра на продукцията, тя предлага съвкупност от интригуващи, различни персонажи и сюжетни линии, които правят сериала изключително динамичен и интересен.