Два вълнуващи спортни турнира на живо по FightBox HD

14 юни 2018 г., София. Спортният канал FightBox HD ще излъчи на живо два от най-вълнуващите и популярни турнира за бойни изкуства – Thunderstrike Fight League и King of Kings Hero’s World Series. Зрителите ще могат да се насладят на двете зрелищни събития, предавани на живо от Полша и Кипър, в две поредни съботи на юни – Thunderstrike Fight League ще бъде предаван пряко на 16 юни от 23:00 часа, а King of Kings – на 23 юни от 20:00 часа.

Thunderstrike Fight League организира своето 14-o събитие, което обещава епични ММА битки. Във вълнуващата и оспорвана основна битка за вечерта един срещу друг ще се изправят Хуберт Шмайда от Полша срещу Майкон Лопес от Испания. Зрителите на FightBox HD ще могат да проследят и женски двубой, в който една срещу друга на ринга ще излязат бившата UFC шампионка Изабела Бадурек и опитната ММА и муай тай атлетка Юдита Римаржак.

От друга страна King of Kings се завръща със специално и ексклузивно лятно издание, в което основното събитие ще е битка за кикбокс титлата в тежка категория. За нея сили и умения ще премерят Александрос Александру от Кипър и Сергей Угринов от Украйна. Любителите на спорта в България и зрителите на FightBox HD ще могат да се насладят и на напрегнат двубой между двама от най-добрите кипърски муай тай бойци – Кикас Панагиотис и Кириакос Димитриу.

Освен на живо по FightBox HD, двата турнира ще могат да бъдат проследени и онлайн от абонати на FilmBox Live и ще бъдат предавани на живо на www.fightboxlive.com

Катeгории: